DARK ROOM

Από Μαραθωνοδρόμος… τριαθλητής!

Από Μαραθωνοδρόμος… τριαθλητής!

Από τα Χανιά… στις Σπέτσες! Στην αφετηρία του 3ου Τρίαθλου των Σπετσών, μαζί με άλλους πρωταθλητές, αλλά και διάσημους της εγχώριας showbiz, θα βρεθεί αύριο το πρωί στο νησί της Αττικής, ο πασαδόρος των Χανίων, Σάκης Ψάρρας.

Μετά λοιπόν την περσινή του συμμετοχή στον 32 Μαραθώνιο της Αθήνας, αλλά και σε πολλούς άλλους αγώνες δρόμου, ο πρόεδρος του ΠΑ.Σ.Α.Π., συνηθισμένος από το… τρέξιμο για τα θέματα των αθλητών του βόλεϊ, θα δώσει το παρών το σαββατοκύρικαο 25-26 Απριλίου και στο «Σπέτσαθλον 2015», που για μια ακόμη χρονιά τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τριάθλου.

Ο coach της ομάδας των «Holmes Place» μαζί με τους μαθητές του από το volley club του γνωστού γυμναστηρίου και εκ των υποστηρικτών της διοργάνωσης, θα συμμετάσχει στη σκυταλοδρομία τριάθλου, ανεβάζοντας ακόμη πιο ψηλά τον πήχη, αφού μετά από Μαραθωνοδρόμος, θα χριστεί και Τριαθλητής!

Με την συμμετοχή στο αγώνισμα που περιλαμβάνει τρέξιμο, κολύμπι και ποδηλασία ο αεικίνητος άσος από τα Γρεβένα θέλει πέρα από την ανάδειξη και προβολή των αξιοθέατων των ομορφιών του νησιού να προωθήσει και να αναπτύξει το αθλητικό ιδεώδες, στέλνοντας το μήνυμα σε όσους συνανθρώπους μας που δεν έχουν εντάξει μέχρι σήμερα την άσκηση και τις υγιεινές συνήθειες στη ζωή τους, κάτι που  για τον 41χρονο Σάκη Ψάρρα και την οικογένειά του αποτελεί εδώ και χρόνια τώρα τρόπο ζωής, ότι ποτέ δεν είναι αργά για να το πράξουν!