Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Αποχώρησαν Γκόμεζ, Χιμένεζ!

Αποχώρησαν Γκόμεζ, Χιμένεζ!

‘Εφυγαν από την Ελλάδα Γκόμεζ και Χιμένεζ. Τα δύο μεγάλα «λάτιν» αστέρια του «δικεφάλου του βορρά» που βοήθησαν τα μέγιστα να κατακτήσει ο ΠΑΟΚ το πρώτο νταμπλ της ιστορίας του, αποχώρησαν από τη Θεσσαλονίκη για διαφορετικούς προορισμούς.

Ο Βενεζουελάνος με την μεγάλη καριέρα στη χώρα μας και MVP των φετινών τελικών της Α1, θα συνεχίσει να παίζει βόλεϊ για δύο εβδομάδες με εξαιρετικές αποδοχές στο Λίβανο κ στη συνέχεια θα είναι σε ανοιχτή γραμμή με τη διοίκηση για την ανανέωση της συμφωνίας τους.

Από την άλλη ο Χιμένεζ που στάζει «μέλι» για τη Θεσσαλονίκη και τον κόσμο του ΠΑΟΚ, αναχώρησε για την πατρίδα του την Κούβα και θα περιμένει να πληροφορηθεί για τις προθέσεις της διοίκησης του δικεφάλου για το ρόστερ της νέας χρονιάς αλλά και το αποτέλεσμα των διαπραγματεύσεων του προέδρου του ΤΑΑ, Γιώργου Ανδρέου, με την Κουβανική ομοσπονδία.

Η τελευταία είναι αυτή που θα αποφασίσει σε ποιο σύλλογο θα συνεχίσει την καριέρα του. Σε λίγες μέρες ο Χιμένεζ θα ενσωματωθεί στην αποστολή της εθνικής Κούβας.

Και οι δύο παίκτες θα είναι απόντες από τη σημερινή εκδήλωση στο δημαρχείο της συμπρωτεύουσας όπου ο δήμαρχος Γιάννης Μπουτάρης, θα τιμήσει τη διοίκηση και τους παίκτες του ΠΑΟΚ για την κατάκτηση του φετινού τίτλου της Α1.