BETOSFAIRA

Άρωμα Γαλλίας

Άρωμα Γαλλίας

Ξεκίνα σήμερα το Γαλλικό πρωτάθλημα. Ένα πρωτάθλημα δύσκολο και πολλές φορές οι εκπλήξεις παραμονεύουν, αλλά σήμερα θα εμπιστευτούμε δυο ομάδες που δείχνουν ότι έχουν όλα τα φόντα να ξεκινήσουν με το δεξί τις υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα.

Πουατιέ-Ναντ

Η Πουατιέ βγήκε πολύ ενισχυμένη από το μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού και στόχος της ομάδας είναι  η έξοδος στην Ευρώπη και η είσοδος της στην 4αδα. Απο την άλλη η Ναντ είναι αποδυναμωμένη φέτος και θα παλέψει για την παραμονή στην κατηγορία. Το 1,40 στον άσσο το θεωρώ υψηλό!

Λυών-Αραγκό Ντε Σετ 

Η Λυών είναι και φέτος πάρα πολύ δυνατή και μέσα στην έδρα της τρώει σίδερα. Απέκτησε τον γνώριμο μας από τον Ολυμπιακό Ντιάτσκοφ και κράτησε στην ομάδα το μεγάλο της αστέρι τον Βούλγαρο Νικόλοφ που έκανε όργια στο Ευρωπαϊκό.

Πέρσι έφτασε στην κυριολεξία μια ανάσα από τον τελικό του πρωταθλήματος όταν κέρδιζε μέσα στην Παρί στο ταϊ-μπρεϊκ με 9-12, αλλά στο τέλος έπαθε μπλακ- αουτ και έχασε την ευκαιρία να πάει στον τελικό.

Φέτος είναι σχεδόν η ίδια ομάδα με πέρσι. Χημεία υπάρχει, οι παίκτες γνωρίζονται μεταξύ τους και σήμερα περιμένω να επικρατήσουν με 3-0 η 3-1 σετ. Η Αραγκό είναι συμπαθητική ομάδα αλλά είναι ένα σκαλί πιο κάτω από την Λυών.

ΠΡΟΤΑΣΗ

ΠΟΥΑΤΙΕ – ΝΑΝΤ 1 (1.40)

ΛΥΩΝ – ΑΡΑΓΚΟ 1(1.70)

BETOSFAIRA
25/11/2018

Ευκαιρία στην Σλοβενία

Καλησπέρα στους φίλους της στήλης... Κυριακή και η ευκαιρία για στοιχηματισμο ερχεται από την Σλοβενία και τις γυναίκες... Πάμε να δούμε τα δεδομένα... 
BETOSFAIRA
09/11/2018

Δυνατές επιλογές

Καλησπέρα στους φίλους της στήλης. Παρασκευή σήμερα και επιλέξαμε 4 δυνατές επιλογές που τις πιστεύουμε και νομίζουμε πως θα μας οδηγήσουν στο ταμείο. Εσθονία...
BETOSFAIRA
28/10/2018

Τετράδα από το αγαπημένο Βέλγιο

Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους. Αρκετά παιχνίδια σήμερα έχει το μενού στο βόλεϊ αλλά ξεχωρίσαμε 4 καυτά φαβορί από το πρωτάθλημα των γυναικών στο Βέλγιο.
BETOSFAIRA
14/10/2018

Δυνατές επιλογές

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους της στήλης. Ξεχωρίσαμε δύο δυνατές επιλογές σήμερα και πάμε να δούμε τα παιχνίδια αναλυτικά.