CHALLENGE CUP

Άρχισε η διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα ΠΑΟ-Οστράβα!

Άρχισε η διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα ΠΑΟ-Οστράβα!
Με στόχο την ανατροπή της ήττας 3-2 στην Οστράβα η γυναικεία ομάδα του Παναθηναϊκού ετοιμάζεται να δώσει την Τετάρτη 24 Νοεμβρίου στις 8μ.μ. στο κλειστό του Αγίου Θωμά τη μάχη για την πρόκριση στις “16” του CEV Challenge Cup, στην πρώτη του ευρωπαϊκή παράσταση μπροστά στον κόσμο του, έπειτα από 11 χρόνια!
Η ομάδα του Απόστολου Οικονόμου, που έδειξε το ανταγωνιστικό της πρόσωπο στην έδρα της Οστράβα, φιλοδοξεί πως στην προσπάθειά της θα έχει στο πλευρό της τον “εβδομο” παίκτη της, τους φίλους του “τριφυλλιού”.
Ο Παναθηναϊκός ενημερώνει ότι έχει ανοίξει για όλους η αγορά εισιτηρίων μέσω της VIVA και από το γραφείο μελών. Η τιμή των εισιτηρίων είναι 10 ευρώ.
Τα εισιτήρια των οργανωμένων βγαίνουν μόνο μέσω του γραφείου μελών.Οι κάτοχοι διαρκείας θα μπορούν να εισέλθουν στο γήπεδο με την επίδειξη της κάρτας τους στην είσοδο.Μπορείτε να προμηθευτείτε ηλεκτρονικά το εισιτήριό σας στο ακόλουθο Link:

https://www.viva.gr/tickets/sports/panathinaikos-ostrawa-women-cev-volleyball-2022/

Σας γνωρίζουμε ότι θα τηρηθούν αυστηρά τα υγειονομικά πρωτόκολλα και η είσοδος στο γήπεδο επιτρέπεται μόνο με την επίδειξη του πιστοποιητικού εμβολιασμού ή του πιστοποιητικού νόσησης εντός έξι μηνών. Η χωρητικότητα του γηπέδου δε θα ξεπεράσει τα 950 άτομα και παρακαλείσθε για την έγκαιρη προσέλευση στο γήπεδο προς αποφυγή συνωστισμού.