ΔΙΕΘΝΗ

Ασταμάτητη «με το καλημέρα» η Βασιλαντωνάκη

Ασταμάτητη «με το καλημέρα» η Βασιλαντωνάκη

Με τη νεοαποκτηθείσα Ελληνίδα “μπόμπερ” να συνεργάζεται εξαιρετικά με το έτερο φετινό απόκτημα της Νοβάρα, Σκόρουπα, η πρωταθλήτρια Ιταλίας έδειξε πολύ καλά δείγματα στο πρώτο φιλικό τέστ της σεζόν.

Στην αναμέτρηση κόντρα στην Εθνική Ισραήλ, όπου έπειτα από συνεννόηση των δύο προπονητών παίχθηκαν 5 σετ, οι δύο σημαντικότερες μεταγραφές της ιταλικής ομάδας έδειξαν ότι μπορούν μαζί με τις άλλες συμπαίκτριές τους να βοηθήσουν τη Νοβάρα στην προσπάθεια διατήρησης των κεκτημένων.

Πέρα από την κλάση της διεθνούς Τσέχας πασαδόρου, η Ελληνίδα διαγώνια, που ενσωματώθηκε στην προετοιμασία την 1η Σεπτεμβρόυ, δικαιολόγησε την εμπιστοσύνη που έδειξε φέτος η διοίκηση των πρωταθλητριών Ιταλίας στο πρόσωπό της, καθώς με 27 πόντους πέρα από τον τίτλο της τοπ σκόρερ της αναμέτρησης, οδήγησε την ομάδα του Μπαρμπολίνι στη νίκη με 4-1 (26-24, 25-15, 25-20, 25-21, 13-15) επί του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος του Ισραήλ

Ακολούθησαν για τις νικήτριες με 16 πόντους η πολύπειρη και πανέμορφη Πιτσινίνι, ενώ άλλους 12 πόντους πρόσθεσε η νεαρή Ποπουλίνι. Για τις φιλοξενούμενες του επίσης Ιταλού ομοσπονδιακού, Κουκαρίνι η Μάρμεν πέτυχε 21 πόντους.