CHAMPIONS LEAGUE

Αθανασόπουλος: «Όμορφη εμπειρία σε γεμάτο γήπεδο» (fotos)

Αθανασόπουλος: «Όμορφη εμπειρία σε γεμάτο γήπεδο» (fotos)

Ο Έλληνας β’ τεχνικός της Στουτγκάρδης, Γιάννης Αθανασόπουλος μίλησε στο Volleyplanet λίγες ώρες μετά την ιστορική παρουσία της ομάδας του στο Τσάμπιονς Λιγκ και την ήττα στο Μπακού από την πανίσχυρη Αζεράιλ.

202035__F4H0281

Εδώ και μέρες στη Στουτγκάρδη όλοι οι άνθρωποι αλλά και οι φίλοι της Κυπελλούχου Γερμανίας “ζούσαν και ανέπνεαν” στους ρυθμούς του ιστορικού ντεμπούτου της ομάδας στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, όπου ηAllianz MTV έδειξε ικανή να “λαβώσει” την πανίσχυρη αντίπαλο.

202035__F4H0317

Μία εμπειρία πρωτόγνωρη για την περσινή φιναλίστ του γερμανικού πρωταθλήματος, αλλά και για τον συμπατριώτη μας, Γιάννη Αθανασόπουλου,  που παρέμεινε για δεύτερη χρονιά στον πάγκο της ομάδας.

“Ήταν μία πολύ όμορφη εμπειρία σε ένα γεμάτο γήπεδο” δήλωσε στο Volleyplanet ο συνεργάτης του Ισπανού, Ναράνια. “Θα μπορούσαμε να τα πάμε καλύτερα αν δεν κάναμε κάποια “κοιλιά” στην υποδοχή σε κάποια σημεία του αγώνα και να παίρναμε 1 σετ για να αλλάξει η ψυχολογία μας.

202035__F4H0300

Κοιτάμε μπροστά και κρατάμε τα θετικά από αυτό το παιχνίδι και θα προσπαθήσουμε να διορθώσουμε τα αρνητικά μας για να γίνουμε καλύτερη Ομάδα. Είμαστε όλοι μαζί 15 μέρες μόνο λόγω του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος και πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για να γίνουμε καλύτεροι και να κοντράρουμε αυτές τις ομάδες”.

202940__F4H0392

Το μυαλό πλέον της Στουτγκάρδης βρίσκεται στις εγχώριες υποχρεώσεις της ομάδας.  Από το Μπακού η γερμανική ομάδα θα βρεθεί στη Δρέσδη, όπου παρά την ταλαιπωρία της από το κοπιαστικό ταξίδι, με προίκα τις πολύτιμες εμπειρίες και εικόνες του Τσάμπιονς Λιγκ  θα προσπαθήσει στο σαββατιάτικο εκτός έδρας ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής της Bundesliga να διατηρήσει το αήττητο κόντρα στην πρωταθλήτρια Γερμανίας.