ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

Ατίκ : «Θα διεκδικήσουμε το τρόπαιο»

Ατίκ : «Θα διεκδικήσουμε το τρόπαιο»

Η Χάλκμπανκ έκλεισε θέση για τον μεγάλο τελικό του Challenge Cup και ο τεχνικός της Τουρκικής ομάδας Τανέρ Ατίκ με δηλώσεις του υπογράμμισε ότι η ομάδα του θα διεκδικήσει το τρόπαιο. Συγχαρητήρια στον κόσμο του Παναθηναϊκού για την ατμόσφαιρα που δημιούργησε έδωσε ο Ερνάντεζ.

Ο Τανέρ Ατίκ λίγο μετά την πρόκριση της Χαλκμπανκ δήλωσε «Είμαστε ικανοποιημένοι από τα δύο πρώτα σετ και παίξαμε στα στάνταρ που θέλαμε. Δυστυχώς μετά το 2-0 οι παίκτες μου έχασαν την αυτοσυγκέντρωση τους. Χάσαμε το τρίτο σετ οριακά και μετά ήρθε το 2-2 και καταφέραμε να πάρουμε το ματς στο τάι μπρέικ. Είμαστε μια ομάδα που έχει την εμπειρία από τελικούς και  θα διεκδικήσουμε το τρόπαιο»

Ο Κουβανός Ερνάντεζ έχοντας 15 πόντους και καθοριστική παρουσία στην εξέλιξη και την πρόκριση της Χαλκμπανκ αναφέρθηκε στην ατμόσφαιρα της αναμέτρησης τονίζοντας «Νικήσαμε και φτάσαμε δίκαια στον τελικό που θέλουμε να πάρουμε και τον τίτλο. Η ατμόσφαιρα ήταν φοβερή σήμερα στο γήπεδο, ήταν φανταστικό αυτό που ζήσαμε  και για αυτό τους χειροκροτήσαμε και εμείς , όπως και αυτοί».