CHALLENGE CUP

Η Μπενφίκα αντίπαλος του Ηρακλή

Η Μπενφίκα αντίπαλος του Ηρακλή

H Μπενφίκα θα είναι η αντίπαλος του Ηρακλή στoν 2ο γύρο του Τσάλεντζ Καπ καθώς οι «αετοί» της Λισσαβόνας επικράτησαν 3-0 του Παφιακού και πλέον ετοιμάζουν τα πλάνα τους για τις αναμετρήσεις κόντρα στους «κυανόλευκους».

Η Ευρωπαϊκή περιπλάνηση του Ηρακλή στο Τσάλεντζ Καπ ξεκινά από την Πορτογαλία. Εκεί όπου στον 2ο γύρο του θεσμού θα αντιμετωπίσει την Μπενφίκα η οποία με δύο νίκες ξεπέρασε το εμπόδιο του Παφιακού.

Η Μπενφίκα στηρίζεται κατ εξοχήν στην παρουσία τριών Βραζιλιάνων με τους Τιάγκο Ραφαέλ Ολιβεϊρα (ακραίος), Τεό Φαμπρίτσιο Λόπεζ (διαγώνιος) και Φλάβιο Αντόνιο Σάντος Σοάρες (κεντρικός) που αποτελούν βαρόμετρο για την απόδοση της ομάδας.

Από εκεί και μετά στο ρόστερ ξεχωρίζει η παρουσία των Φράντρικ Γουίντερ (Καναδός ακραίος), Πέταρα Φόλβστράτερ (Αυστριακός κεντρικός) και ο Μάρκ Άντονι Ονόρε (ακραίος από Τρίνιντατ).

Η Μπενφίκα έχει ευνοϊκή προϊστορία με ελληνικές ομάδες καθώς πριν μερικά χρόνια είναι αποκλείσει  από την Ευρώπη, τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης.

Η πρώτη αναμέτρηση με τον «Γηραιό» θα φιλοξενηθεί στην Λισσαβώνα στις 28 Νοεμβρίου και ο επαναληπτικός στην Μίκρα στις 6 Δεκεμβρίου.