Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Μπόσκαν: «Πάμε για να κερδίσουμε στη Θεσσαλονίκη»

Μπόσκαν: «Πάμε για να κερδίσουμε στη Θεσσαλονίκη»

Σύνθημα αντεπίθεσης για νίκη στη Θεσσαλονίκη έδωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Σλόμπονταν Μπόσκαν ενώ και ο αρχηγός Ντίμα Φιλίποφ συμφώνησε ότι δεν χάθηκε τίποτα.

O προπονητής του Ολυμπιακού, Σλόμπονταν Μπόσκαν δήλωσε στην επίσημη σελίδα του συλλόγου: «Θέλω να πω ότι όπως παίξαμε στο τέλος έμεινα ικανοποιημένος, σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι στην Θεσσαλονίκη. Είναι πολύ δύσκολο όταν χάνεις μπροστά στους φιλάθλους σου. Αξίζαμε την νίκη , μπορεί σε κάποιες στιγμές να ήμασταν ανυπόμονοι αλλά αυτά συμβαίνουν όταν τα παιχνίδια είναι πολύ κρίσιμα. Τώρα πάμε στην Θεσσαλονίκη, προηγούνται 2-1 και νομίζω την πίεση την έχουν εκείνοι . Παίζουν στην έδρα τους και θα θέλουν να πανηγυρίσουν τον τίτλο, αλλά εμείς πάμε εκεί για να κερδίσουμε, να φέρουμε την σειρά στην Αθήνα και να πάρουμε το πρωτάθλημα στην έδρα μας».

O αρχηγός του Ολυμπιακού, Ντίμα Φιλίποφ ανέφερε: «Δεν χάθηκε τίποτα για μας, είμαστε Ολυμπιακός και θα τη γυρίσουμε τη σειρά στον 5ο τελικό εδώ στο Ρέντη. Πρέπει να έχουμε καρδιά πρωταθλητή, για να καταφέρουμε να γυρίσουμε το παιχνίδι. Θα τα δώσουμε όλα, όλη η ομάδα, όλο το σταφ, αυτοί που θα πάνε στη Θεσσαλονίκη για να φέρουμε την σειρά στο τελευταίο παιχνίδι στο Ρέντη. Δεν χάθηκε τίποτα για μας, θα παραμείνουμε μαζί μια ομάδα όπως είμαστε, μια οικογένεια για να γυρίσουμε το παιχνίδι πίσω».