ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

Challenge Cup : Αισιόδοξοι ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός και Θέτιδα Βούλας

Challenge Cup : Αισιόδοξοι ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός και Θέτιδα Βούλας

Θετικές μπορεί να χαρακτηριστικούν οι κληρώσεις για ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό και Θέτιδα Βούλας στο Challenge Cup. Ο Δικέφαλος του Βορρά κληρώθηκε με την Δανούς της Μίντελφαστ, οι “κυανόλευκες” του Γιώργου Ρούση με την Μπραντισλάβα απο την Σλοβακία, ενώ Παναθηναϊκός σε άνδρες και γυναίκες περιμένει τους αντίπαλους του από τους νικητές ζευγαριών.

Στους άνδρες ο ΠΑΟΚ ξεκινά τους αγώνες του από την δροσερή Δανία κόντρα στην Μίντελφαστ. Μια καλή κλήρωση για τον ΠΑΟΚ που έχει τον πρώτο λόγο για πρόκριση απέναντι στους “ρόλιγκανς”. Πρώτο παιχνίδι θα διεξαχθεί στη Δανία από τις 9 μέχρι τις 11 Νοεμβρίου, ενώ ο επαναληπτικός θα διεξαχθεί στο PAOK Sports Arena μία εβδομάδα αργότερα δηλαδή 16 με 18 Νοεμβρίου.

Αντίθετα με τον ΠΑΟΚ ο Παναθηναϊκός θα ξεκινήσει από τον 2ο γύρο της διοργάνωσης.  Εκεί όπου οι “πράσινοι” του Δημήτρη Ανδρεόπουλου θα αντιμετωπίσουν τον νικητή του ζευγαριού Παρνού (Εσθονία) – Μακάμπι Τελ Αβίβ (Ισραήλ).

Στις γυναίκες τώρα η Θέτιδα Βούλας θα γράψει ιστορία καθώς στην παρθενική της συμμετοχή σε Ευρωπαϊκή διοργάνωση θα αντιμετωπίσει την Μπρατισλάβα απο την Σλοβακία.

Την ίδια ώρα ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει τον νικητή του αγώνα Σαφχάουζεν (Ελβετία) – Οστράβα (Τσεχία).