CHALLENGE CUP

Challenge Cup ανδρών: Με τους σκληροτράχηλους «Βίκινγκς» κοντράρεται στο Μπέργκεν ο Παναθηναϊκός

Challenge Cup ανδρών: Με τους σκληροτράχηλους «Βίκινγκς» κοντράρεται στο Μπέργκεν ο Παναθηναϊκός

Αντιμέτωπος με τους Βίκινγκς της ομώνυμης νορβηγικής ομάδας του Μπέργκεν θα βρεθεί το βράδυ της Πέμπτης 1 Δεκεμβρίου στις 20:00 ο πρωταθλητής Παναθηναϊκός στον εκτός έδρας α’ αγώνα των πρωταθλητών Ελλάδας  της φάσης των “16” του Challenge Cup.

Στόχος των “πράσινων” κόντρα στο αμιγώς νορβηγικό σύνολο του Καναδού τεχνικού, Σκοτ Όλσεν, είναι το θετικό αποτέλεσμα που θα ανοίξει το δρόμο της πρόκρισης.

Αναφερόμενος στη δοκιμασία της Νορβηγίας ο MVP Bίκος Cola της 6ης αγωνιστικής Γίρι Κόβαρ έδωσε στις δηλώσεις του το σύνθημα της νίκης, που θα κάνει ακόμη πιο εύκολο το έργο στο β’ ματς του Άγιου Θωμά: «Σίγουρα θα είναι ένα σκληρό παιχνίδι. Δε γνωρίζουμε πολλά για τον αντίπαλό μας γεγονός που το κάνει ακόμα πιο δύσκολο. Το ταξίδι για Νορβηγία είναι αρκετά μεγάλο αλλά θα πρέπει να μπούμε από την αρχή δυνατά στο ματς με καλή ενέργεια. Στόχος μας μια καθαρή νίκη που θα μας φέρει σε  πλεονεκτική θέση για τη ρεβάνς στην έδρας μας ώστε να συνεχίσουμε την πορεία μας στο Challenge Cup» τόνισε ο Ιταλός με τσεχική καταγωγή ακραίος του “τριφυλλιού”.