CHALLENGE CUP

Challenge Cup γυναικών: Με πίστη για ανατροπή και πρόκριση στην Τενερίφη οι «πράσινες»

Challenge Cup γυναικών: Με πίστη για ανατροπή και πρόκριση στην Τενερίφη οι «πράσινες»
Στην Τενερίφη της Ισπανίας βρίσκεται ήδη η αποστολή των γυναικών του Παναθηναϊκού εν όψει του αυριανού δεύτερου αγώνα της προημιτελικής φάσης του Challenge Cup (20:00) κόντρα στην τοπική Λα Λαγκούνα, όπου στόχος των “πράσινων” είναι η ανατροπή του εις βάρους τους 3-2 και η πρόκριση στην 4άδα της διοργάνωσης.
Οι Ισπανίδες την περασμένη εβδομάδα εκμεταλλεύτηκαν πλήρως τα μεγάλα προβλήματα του Παναθηναϊκού (αγωνίστηκε χωρίς τις τρεις από τις τέσσερις ξένες του, καθώς απουσίαζαν λόγω κορωνοϊού οι Γκρός, Κρος, Στεπανένκο) και με τη νίκη τους στο κλειστό του Άγιου Θωμά, χρειάζονται μόλις 2 σετ για την είσοδό τους στα ημιτελικά.
Αύριο όμως ο Απόστολος Οικονόμου θα έχει όλα τα όπλα στη φαρέτρα του καθώς το απουσιολόγιο του είναι λευκό κι όλοι στο πράσινο στρατόπεδο δηλώνουν αποφασισμένοι για την ανατροπή.
«Είμαστε ενθουσιασμένες για το παιχνίδι. Στο τελευταίο ματς αντιμετωπίσαμε αρκετές αντιξοότητες αλλά είμαστε έτοιμες να δώσουμε τα πάντα για να πετύχουμε την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού» ήταν το σχόλιο της Τζένιφερ Κρος.
Ο ΠΑΟ με νίκη 3-0 ή 3-1 παίρνει το εισιτήριο για τα ημιτελικά, ενώ αν νικήσει με 3-2 όλα θα κριθούν στο «χρυσό σετ».