CHALLENGE CUP

Challenge Cup: Ώρα τελικού για τον Ολυμπιακό

Challenge Cup: Ώρα τελικού για τον Ολυμπιακό

Ώρα πρώτου τελικού για τον Ολυμπιακό που την Κυριακή (5/3) στις 20:30 (COSMOTE SPORT 6), αντιμετωπίζει την Μακάμπι Τελ Αβίβ στη «Shlomo Group Arena», με στόχο να κάνει το πρώτο βήμα κατάκτησης της φετινής διοργάνωσης του Challenge Cup.

Οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται στο Ισραήλ από την Παρασκευή (3/3) το βράδυ, χωρίς αγωνιστικά προβλήματα και αποφασισμένοι να πάρουν προβάδισμα στη «μάχη» διεκδίκησης του τρίτου ευρωπαϊκού τους τίτλου.

Το Σάββατο (4/3) το απόγευμα, η ομάδα του Αλμπέρτο Τζουλιάνι προπονήθηκε στο σχολικό γήπεδο του Τίχονεκ. Την Κυριακή το πρωί, ημέρα του πρώτου ευρωπαϊκού τελικού με τους Ισραηλινούς, ο Ολυμπιακός θα πραγματοποιήσει την προπόνηση του στη «Shlomo Group Arena».

Ο πασαδόρος του Ολυμπιακού Ντράγκαν Τράβιτσα ανέφερε: «Και τώρα… τελικοί! Οι τελικοί είναι πάντα κάτι που ενθουσιάζει τους αθλητές, είμαστε περήφανοι που βρισκόμαστε εδώ. Στον αγωνιστικό χώρο, θα παίξουν δύο πολύ δυνατές ομάδες, οι καλύτερες του Challenge Cup. Ξεκινάμε στο Τελ Αβίβ, θα είναι δύσκολο για εμάς, αλλά θέλουμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και θα δούμε τι θα γίνει. Το δεύτερο ματς θα γίνει στην έδρα μας, με τον κόσμο μας, αλλά τώρα είμαστε συγκεντρωμένοι μόνο στο αυριανό, στον πρώτο τελικό».

Ο ακραίος των Πειραιωτών Ραφαήλ Κουμεντάκης σχολίασε: «Για εμάς είναι πολύ σημαντικό το πρώτο παιχνίδι, θα είναι ένας πολύ σκληρός αγώνας, σίγουρα. Η Μακάμπι δεν είναι τυχαίο που έφτασε ως εδώ, δεν είναι εύκολος αντίπαλος, όμως ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε. Θα δώσουμε το 101% και θα δούμε. Αυτοί οι τελικοί ίσως κριθούν σε πράγματα τα οποία δεν έχουν φανεί έως τώρα, πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για όλα».

Η μεγάλη ρεβάνς θα διεξαχθεί στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, την άλλη Τετάρτη (15/3, 20:00).