CHALLENGE CUP

Challenge… πρωτάρας!

Challenge… πρωτάρας!

Ιστορική… πρόκληση στο Challenge Cup για τον πρωτάρη Πανναξιακό στα σαλόνια της Ευρώπης, όπου την Τετάρτη (12/11) στις 6μ.μ θα αντιμετωπίσει την Μινσκ στην Λευκορωσία.

Η ενθουσιώδης αποστολή της Ναξιώτικης ομάδαςβρίσκεται από τη Δευτέρα (10/11) νωρίς το απόγευμα στη Λευκορωσία και ξεκούραστη αλλά ετοιμοπόλεμη θέλει να δείξει καλό πρόσωπο στο ευρωπαϊκό της ντεμπούτο κόντρα στην τοπική Μινχάσκα.

Την αποστολή δεν ακολούθησε η Αφροδίτη Λαδένη, η οποία έμεινε στην Αθήνα για εξετάσεις και αποθεραπεία, ωστόσο οι συμπαίκτιές της δεν την ξεχνούν στιγμή αφού συνομίλησαν όλες μαζί μέσω SKYPE και θα παίξουν και για εκείνη στην ευρωπαϊκή τους πρεμιέρα

«Για τον σύλλογο είναι μια πρωτόγνωρη εμπειρία την οποία απολαμβάνουμε όλοι. Υπάρχει και άγχος αλλά και ενθουσιασμός. Το άγχος έχει να κάνει με το άγνωστο του αντιπάλου αλλά και της όλης διαδικασίας, ενώ ο ενθουσιασμός έχει να κάνει με το ότι όλα τα κορίτσια αλλά και το προπονητικό τιμ θέλουμε να εκπροσωπήσουμε επάξια το όνομα του συλλόγου και στην Ευρώπη. Για κάποια κορίτσια είναι η πρώτη τους εμπειρία σε Ευρωπαϊκό ματς και ελπίζουμε ότι θα δείξουμε το καλό μας πρόσωπο», τόνισε η ακραία του Πανναξιακού Σία Τοτσίδου.