A2

Γ. Χαριτωνίδης: «Δεν μπορούμε ακόμη να μιλάμε για άνοδο»

Γ. Χαριτωνίδης: «Δεν μπορούμε ακόμη να μιλάμε για άνοδο»

Την αισιοδοξία τους για την συνέχεια της πορεία του ΟΦΗ αλλά και την αναγκαιότητα για να «δέσει» καλύτερα η ομάδα εξέφρασαν στο Volleyplanet δύο από τους νεοαποκτηθέντες άσοι της κρητικής ομάδας, Χαριτωνίδης, Τζελάτι μετά την πρώτη φετινή νίκη του συλλόγου του Ηρακλείου επί του Απόλλωνα Αθηνών.

Και οι δύο πρώην άσοι της Volleyleague που «ντύθηκαν» φέτος στα «ασπρόμαυρα» του ΟΦΗ κατέβηκαν στην Κρήτη με στόχο να βοηθήσουν στην άνοδο της ομάδας του Ηρακλείου στα σαλόνια του ελληνικού βόλεϊ. Ωστόσο, όπως δήλωσαν στο Volleyplanet οι πολύπειροι άσοι για να επιτευχθεί αυτός ο στόχος θα χρειαστεί πολύ δουλειά ακόμη, προκειμένου οι παίκτες του Δημήτρη Ζλατιλίδη να γίνει «ομάδα».

«Ήταν η πρώτη μας φετινή νίκη και μάλιστα μπροστά στους φιλάθλους μας» δήλωσε ο «μαέστρος» της Κρητικής ομάδας, Γιάννης Χαριτωνίδης, που προέρχονταν από ένα διάστημα απουσίας 20 ημερων λόγω κάποιων απαραίτητων φυσιοθεραπειών.

23548018_10155775036188360_409699863_n

«Σε αυτή την κατηγορία τα πάντα κρίνονται στο τέλος. Είμαστε μία ομάδα που θέλει πάρα πολύ δουλειά για να μπορέσουμε να μιλάμε για άνοδο. Στο α’ ματς με την Παλλήνη κάναμε αρκετά λάθη, όπως λάθη έγιναν και με τον Απόλλωνα, απλώς οι σημερινοί μας αντίπαλοι, αν και νεανική ομάδα, έδειξε πως είναι καλά «δουλεμένη».

Πολλά παιδιά από εμάς κατέβηκαν στην Κρήτη με στόχο την άνοδο, αλλά αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε να μιλάμε για αυτό, όταν προέχει να γίνουμε ομάδα και για αυτό χρειάζεται πάρα πολύ δουλειά…» επεσήμανε ο Χαριτωνίδης στο Volleyplanet, μετά την πρώτη φετινή επιτυχία της ομάδας του.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκαν και τα λόγια του συνήθως λακωνικού διαγώνιου, Αινεία Τζελάτι: «Πρώτα φετινά παιχνίδια, βρίσκουμε σιγά σιγά ρυθμό, θα ανέβει η ομάδα σιγά σιγά και πιστεύω θα πάμε καλά. Σήμερα (σ.σ το περασμένο Σάββατο) κάναμε πρεμιέρα μπροστά στο κοινό μας, κάθε πρεμιέρα κρύβει παγίδες, χάσαμε ένα σετ, αλλά για μένα αυτό δεν λέει κάτι. Καλύτερα που το χάσαμε, για να δουλέψουμε περισσότερο να βρεθούμε καλύτερα ως ομάδα και βήμα βήμα να δούμε που μπορούμε να φτάσουμε».

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...