ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Χορηγοί θαλάσσης

Χορηγοί θαλάσσης

Με χορηγούς δύο εκ των κορυφαίων ναυτιλιακών εταιριών της χώρας μας, τις Blue Star Ferries και την ΑΝΕΚ SUPERFAST, ξεκινά το πρωτάθλημα της Α1 των γυναικών…

Έχοντας δύο βασικούς χορηγούς στο πλευρό της ξεκινά η Α1 των γυναικών. Έπειτα από συμφωνία που υπήρξε με την Ομοσπονδία οι Blue Star Ferries και ΑΝΕΚ –SUPERFAST θα είναι οικονομικοί υποστηρικτές των συλλόγων προσφέροντας 50% έκπτωση σε κάθε αποστολή…

Η ανακοίνωση της ΕΟΠΕ

«Λίγες ημέρες απέμειναν για το πρώτο σερβίς στο πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών, το οποίο πλέον έχει δύο ισχυρούς συμπαίκτες. Η Blue Star Ferries και η ANEK-SUPERFAST που ταξιδεύουν κάθε χρόνο εκατομμύρια επιβάτες, θα ‘ταξιδεύουν’ και τις ομάδες της Α1 Εθνικής κατηγορίας, η οποία φέτος διαθέτει τρεις εκπροσώπους από τη νησιωτική Ελλάδα (Πανναξιακός ΑΟΝ, ΟΠΕ Ρεθύμνου, ΑΟ Θήρας).

Οι κορυφαίες ελληνικές ακτοπλοϊκές εταιρίες εδώ και χρόνια έχουν να επιδείξουν μια σπουδαία παράλληλη δράση στηρίζοντας εμπράκτως τον πολιτισμό και τον αθλητισμό.

Στις αμέτρητες πρωτοβουλίες που έχουν να παρουσιάσουν, προστίθεται πλέον και η ουσιαστική στήριξη προς το πιο όμορφο πρωτάθλημα.
Σε αυτή τη δύσκολη κοινωνικό – οικονομική συγκυρία η Blue Star Ferries και η ANEK-SUPERFAST προσφέρουν 50% έκπτωση σε όλες τις ομάδες που θα ταξιδέψουν από και προς την Νάξο, την Σαντορίνη και το Ηράκλειο, καθ’ όλη τη διάρκεια της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Το πιο όμορφο ταξίδι είναι έτοιμο να ξεκινήσει και η Α1 Γυναικών θα ‘σαλπάρει’ παρέα με την Blue Star Ferries και την ANEK-SUPERFAST».