A2

Χορηγική συμφωνία του ΑΟ Παλλήνης με «ΖαΖ»

Χορηγική συμφωνία του ΑΟ Παλλήνης με «ΖαΖ»

Έναν νέο συμπαίκτη στην προσπάθειά της για άνοδο απέκτησε εδώ και λίγες ώρες η ομάδα του Μιχάλη Αλεξανδρόπουλου.

Στο πλευρό των ομάδων ανδρών-γυναικών του Α.Ο Παλλήνης βρίσκεται πλέον και ο Βίκτωρας Κουρούπης, κάτοικος της περιοχής και ιδιοκτήτης αυτού του «φρέσκου» και πολύ ξεχωριστού all day café bar, που βρίσκεται Εσπερίδων 3 και Λ Λαυρίου, Κάντζα Παλλήνης (Τηλ.2106658311).

Ένας πανέμορφος και «ζεστός» χώρος, που από τις πρώτες κιόλας ημέρες λειτουργίας του έχει γίνει στέκι πολλών άσων του βόλεϊ, αλλά και άλλων θαμώνων που απλά θέλουν να χαλαρώσουν ή να διασκεδάσουν για λίγες ώρες, απολαμβάνοντας τον καφέ ή το κρασί τους, από μια εκλεκτή κάβα ακούγοντας επιλεγμένη μουσική.

ao_pallinis

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση του Α. Παλλήνης

«Ο ΑΟ Παλλήνης ανακοινώνει με χαρά την χορηγική συμφωνία με το all day café bar ΖαΖ.

Το ΖαΖ αποτελεί έναν ζωντανό, εναλλακτικό και διαδραστικό χώρο στην καρδιά της Κάντζας , που στέκεται δίπλα στην προσπάθεια των ομάδων μας προάγοντας τον πολιτισμό και τον αθλητισμό.

Συνδεδεμένη με άρρηκτους αθλητικούς δεσμούς και ταυτισμένοι με το τμήμα πετοσφαίρισης της περιοχής η διοίκηση του ΖαΖ εύχεται στις ομάδες του συλλόγου μας κάθε επιτυχία!

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...