CHALLENGE CUP

Χωρίς Γκιλέν στη Σερβία

Χωρίς Γκιλέν στη Σερβία

Στην Σερβία για τον πρώτο αγώνα την Φάσης των “16” του Τσάλεντζ Καπ κόντρα στην Σπάρτακ Λίγκ (20:00) βρίσκεται ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης…

Οι “κυανόλευκοι” του Έβρου μετά τη νίκη τους επί του Ηρακλή επέστρεψαν στην βάση τους και λίγο αργότερα ταξίδεψαν για την Σερβία προκειμένου να συνεχίσουν το Ευρωπαϊκό τους όνειρο στο Τσάλεντζ Καπ.

Ο Εθνικός Αλεξ/πολης παρά την κούραση του ταξιδιού φρόντισε να πατήσει γήπεδο με τον Σάκη Μουστακίδη να επιβλέπει το… ξεμούδιασμα των παικτών του εν όψει του σημερινού αγώνα.

Ο τεχνικός των “κυανολεύκων” δεν θα έχει στην διάθεσή του τον Βραζιλιάνο διαγώνιο Ιγκόρ Γκιλέν ο οποίος παρέμεινε στην Αλεξανδρούπολη και προετοιμάζεται για τον επαναληπτικό.

Έτσι διαγώνιος στην αναμέτρηση αναμένεται να αγωνιστεί ο Ίλιτς μειώνοντας έτσι τις επιλογές του από τον “κυανόλευκο” πάγκο.

Παρά την κούραση και την απουσία του Γκιλέν επικρατεί αισιοδοξία για το θετικό αποτέλεσμα που θα δώσει το πλεονέκτημα στην ομάδα εν όψει του επαναληπτικού της Αλεξανδρούπολης την επόμενη εβδομάδα.