Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Δαλέζιος : «Δεν ήταν έξαλλος πανηγυρισμός. Ήταν προκλητικός»

Δαλέζιος : «Δεν ήταν έξαλλος πανηγυρισμός. Ήταν προκλητικός»

Έντονα παράπονα από τους διαιτητές του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ έχουν στον Ολυμπιακό με αφορμή τα όσα έγιναν με τον πανηγυρισμό του Χιμένες, με τον γενικό γραμματέα των Πειραιωτών Γιάννη Δαλέζιο να εκφράζει την δυσαρέσκεια της διοίκησης για τα όσα καταγράφηκαν στο φύλλο αγώνα…

Η διοίκηση των «ερυθρολεύκων» διαμαρτύρεται προς τους διαιτητές για το ότι ο πανηγυρισμός του Κουβανού του ΠΑΟΚ χαρακτηρίζεται στο φύλλο αγώνα ως «έξαλλος» και όχι προκλητικός, αφού τα ίδια είχαν διαδραματιστεί και την περσινή χρονιά στο μεταξύ τους παιχνίδι στο Ρέντη.

Για τα όσα έγιναν μετά τη λήξη του ντέρμπι μίλησε στην κάμερα του ΑΡΤ ο γενικός γραμματέας του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Γιάννης Δαλέζιος  τονίζοντας  «Στον αθλητισμό υπάρχει η νίκη, υπάρχει και η ήττα. Δεν παίξαμε όσο θα μπορούσαμε και χάσαμε.

Είχαμε δύο παράπονα. Ο προκλητικός πανηγυρισμός του Χιμένες για δεύτερη φορά στο γήπεδό μας. Ένας πανηγυρισμός που προκαλεί. Ένας πανηγυρισμός που αν ο ίδιος ο παίκτης δεν αντιλαμβάνεται πως προκαλεί, θα πρέπει οι αρμόδιοι φορείς- ΕΣΠΑ, Αθλητικός Δικαστής- να λάβουν κάποια μέτρα γιατί πέρσι τιμωρηθήκαμε για την συμπεριφορά του. Ε δεν ήμαστε διατεθειμένοι κάθε χρόνο να έρχεται ένας άνθρωπος να τορπιλίζει τις διαδικασίες του αγώνα.

grammateia-derby-renti-osfp-paok-2016Για τις διαμαρτυρίες Φιλίποφ και το ότι τον έβρισε ο Κουβανός, ο γενικός γραμματέας του Ολυμπιακού δήλωσε «Όταν άκουσα πως ο Φιλίποφ είχε αυτά τα παράπονα είπα στον μάνατζερ του ΠΑΟΚ να πάνε άντρας προς άντρα να δούμε τι είπε. Ο Χιμένεζ είπε πως η μάνα είναι κάτι ιερό και δεν θα το έκανε ποτέ. Οφείλουμε να το πιστέψουμε. Ο Φιλίποφ δέχθηκε πως έγινε μια παρεξήγηση και εκεί έληξε το θέμα.

Για εμένα αυτό είναι ένα θέμα που μπορεί να συμβαίνει πάνω στην ένταση του αγώνα και στους  200 σφυγμούς που έχει κάθε αθλητής. Εμείς επαναλαμβάνω δεν έχουμε παράπονο από τον Χιμένες. Ο Χιμένες μπορεί να πανηγυρίζει όπως θέλει.

Παράπονο έχουμε από την καταγραφή των διαιτητών όσον αφορά το γεγονός και από εκεί και πέρα θα δούμε πως θα το αξιολογήσει  ο αθλητικός δικαστής. Παράπονο έχουμε από τους διαιτητές για το πώς κατέγραψαν το γεγονός. Δεν ήταν ένας έξαλλος πανηγυρισμός. Ήταν ένα προκλητικός και ασυνήθιστος πανηγυρισμός».