CHALLENGE CUP

Δαρίδης: “Άλλο ματς στην Αλεξανδρούπολη”

Δαρίδης: “Άλλο ματς στην Αλεξανδρούπολη”

Προετοιμασμένος για ένα εντελώς διαφορετικό ματς δήλωσε ενόψει της ρεβάνς στην Αλεξανδρούπολη με την ελβετική TV Schönenwerd ο λίμπερο του Εθνικού, Άκης Δαρίδης.

Λίγο πριν την επιστροφή του Εθνικού Αλεξανδρούπολης από τη Ζυρίχη, οι ακρίτες θέλουν να αφήσουν πίσω τους τον α’ αγώνα με την ελβετική ομάδα για το Challenge Cup, όπου τίποτα δεν τους πήγε καλά.

Χωρίς να ψάχνουν δικαιολογίες για την ήττα τους με 3-1 από την ΤVS οι παίκτες του Θανάση Μουστακίδη έχουν αρκετά παράπονα από την διαιτησία, αλλά και από το αλλαλούμ που επικρατούσε στο τερέν, με το πλήθος των διαγραμμίσεων γηπέδων άλλων αθλημάτων που υπήρχαν και προκαλούσε σύχγιση.

Ο λίμπερο των Ακριτών, Άκης Δαρίδης, πριν από την επιστροφή της ομάδας του στον Έβρο, μίλησε από την Ελβετία στο www.volleyplanet.gr για την χθεσινή ήττα και την κρίσιμη ρεβάνς. «Φτάσαμε κοντά στην ισοφάριση, αλλά όλα μας πήγαν στραβά… Ωστόσο φάνηκε πως κι οι αντίπαλοί μας κάνουν λάθη, τα οποία δεν καταφέραμε χθες να τα εκμεταλλευτούμε» υποστήριξε ο Εβρίτης άσος και συνέχισε για τη ρεβάνς: «Τα πράγματα στον επαναληπτικό πιστεύω πως θα’ ναι πολύ διαφορετικά. Στην Αλεξανδρούπολη η πρόκριση θα κριθεί στο «χρυσό σετ» και όποια ομάδα είναι πιο συγκεντρωμένη θα φτάσει στην πρόκριση. Περιμένω ένα τελείως διαφορετικό ματς, αλλά δεν πρέπει να πέσουμε στην παγίδα και να χαλαρώσουμε…».

Photo: Τhrakisport