DARK ROOM

Δεν έπιασε η… τρίπλα του Νειμάρ στις δίδυμες Βραζιλιάνες λίμπερο Άλβες!

Δεν έπιασε η… τρίπλα του Νειμάρ στις δίδυμες Βραζιλιάνες λίμπερο Άλβες!

Τα ονόματα των δίδυμων αδελφών  βραζιλιάνικου βόλεϊ Κέι και Κέιτ Άλβες “παίζουν” αυτή την εβδομάδα στα πρωτοσέλιδο όλων των βραζιλιάνικων εφημερίδων, καθώς σύμφωνα με τις ίδιες, δεν ενέδωσαν στο φλερτ του άσου της γαλλικής Παρί Σεν Ζερμέν και σουπερστάρ της ποδοσφαιρικής “σελεσάο” Νειμάρ.

Η Κέι, λίμπερο της ομάδας Οσάσκο και η αδερφή της επίσης λίμπερο, αλλά στην Vinedu της β’ κατηγορίας δέχθηκαν ερωτική κρούση από τον Νειμάρ μέσα από προσωπικά μηνύματα στο Instagram.

Αρχικά ο Νέιμάρ επικοινώνησε πρώτα με την Κάιλα, η οποία αρνήθηκε την πρόταση που της έκανε για να βρεθούν. Ο πεισματάρης άσος της “σελεσάο” όμως δεν το βαλε κάτω και στράφηκε στην αδελφή της, με την ελπίδα ότι θα τύχει της ανταπόκρισης της Κέιτ. Κάτι που δεν συνέβη όμως με αποτέλεσμα να δεχθεί “διπλό μπλοκ”!

Όταν μάλιστα η άσος της Οσάσκο ρώτησε γιατί μετά τη δική της “πίτα” έγραψε και στην αδερφή της, εκείνος φέρεται να είπε: «Ποιος ξέρει, ίσως συμφωνήσω τελικά και με τις δυο σας».

Η Κέι Άλβες είναι η πιο δημοφιλής βολεϊμπολίστρια στον κόσμο με 7,9 εκατομμύρια ακόλουθους στα social media. Και μπορεί στα τάραφλεξ να μην “βγάζει μάτια” με τις υποδοχές και τις άμυνές της, εκεί όμως που τα “σπάει” είναι στην πλατφόρμα ενηλίκων “OnlyFans” , απ’ όπου και κερδίζει το μεγαλύτερο μέρος του εισοδήματός της. Παρόλο που δεν μοιράζεται γυμνό περιεχόμενο, κερδίζει 50 φορές περισσότερα στην πλατφόρμα σε σχέση με το συμβόλαιο που έχει στο βόλεϊ.

Εξίσου δημοφιλής είναι και η αδελφή της, Κέιτ με 1,8 εκατομμύρια συνδρομητές να της εκφράζουν ηλεκτρονικά τον θαυμασμό τους.