ΔΙΕΘΝΗ

Δεν παίζεται σου… Λέο

Δεν παίζεται σου… Λέο

Ο Κουβανός σουπερστάρ, Λέο νίκησε τον Αγκάμεζ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Κορέας.

Δεν τα κατάφερε ο Κολομβιανός άσος, Λίμπερμαν Αγκάμεζ να μπει “με το δεξί” στην φετινή χρονιά της κορεατικής Λίγκας. Στο εκτός έδρας ντέρμπι με την πρωταθλήτρια Daejeon Samsung Fire Bluefangs, οι 26 πόντοι του πρώην άσου του Παναθηναϊκού δεν στάθηκαν αρκετοί στην Hyundai Skywalkers για να αποτρέψουν την ήττα με 3-1 (19-25, 25-22, 25-15, 25-19).
Η Κυπελλούχος ομάδα του Αγκάμεζ αν και προηγήθηκε στο σκορ με 1-0 σετ προκαλώντας ψυχρολουσία στους οπαδούς των πρωταθλητών, στη συνέχεια δεν κατάφερε να σταματήσει τον Κουβανό εκτελεστή των γηπεδούχων, Λέο ο οποίος με 41 πόντους οδήγησε την ομάδα του στη ανατροπή και τη νίκη. Αξίζει δεν να σημειωθεί πως ο Λεονάρντο Λεϊβα Μαρτίνες, όπως είναι το πλήρες όνομα του, με 59 πόντους που πέτυχε πέρυσι κατέχει το ρεκόρ  περισσότερων πόντων σε ένα ματς βόλεϊ.

Αυλαία για Τζούριτς κόντρα στον γίγαντα Έντγκαρ

Την Κυριακή 19/10 εξάλλου την πρώτη του εμπειρία από αγώνα της κορεατικής V-League, θα ζήσει στη μάχη της φετινής διάκρισης και ο διεθνής μας άσος, Μίταρ Τζούριτς (2.11μ), στον αγώνα της ομάδας του Suwon ΚΕPCO Vixtorm κόντρα στην Gumi LIG Insurance Greater, του θηριώδους (2.12μ!) 25χρονου Αυστραλού , Τόμας Έντγκαρ.