ΔΙΕΘΝΗ

Διεθνές Τουρνουά από την Ανόρθωση

Διεθνές Τουρνουά από την Ανόρθωση

Η Ανόρθωση συνεχίζοντας να επενδύει στο γυναικείο βόλεϊ της Κύπρου ανακοίνωσε και επίσημα την διεξαγωγή διεθνούς τουρνουά που θα φιλοξενηθεί από 27 έως 29 Σεπτεμβρίου στη Λευκωσία με την συμμετοχή του Παναθηναϊκού, της Ολυμπιάδας Νεαπόλεως και τις Μακάμπι Χαϊφα από το Ισραήλ…

Την ευκαιρία να παρακολουθήσουν θέαμα υψηλού επιπέδου στην γιορτή του Κυπριακού γυναικείου βόλεϊ θα έχουν όσοι φίλαθλοι βρεθούν στο Αθλητικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Κύπρου από 27 έως 29 Σεπτεμβρίου.

Ημερομηνία όπου η Ανόρθωση σε συνεργασία με την Ολυμπιάδα Νεαπόλεως διοργανώνει Διεθνές τουρνουά. Ένα τουρνουά όπου αναμένεται να στρέψει τα φώτα της προβολής και θα αναδειχθούν οι κατεχόμενες Αμμόχωστος και Νεάπολη.

Μια διοργάνωση όπου η διοίκηση της Ανόρθωσης μέσω της ανακοίνωσης της τονίζει πως «Είναι ένα αθλητικό συναπάντημα αθλητριών του βόλεϊ από τρεις χώρες με τη συμμετοχή ιστορικών και καταξιωμένων συλλόγων, που μπορεί να στείλουν τα σωστά μηνύματα σε πολλές κατευθύνσεις» και παράλληλα καλεί τον φίλαθλο κόσμο του νησιού αναφέροντας «Η διοίκηση της Ανόρθωσης, απευθύνουν έκκληση στους φίλους της Συλλόγου να στηρίξουν την προσπάθεια με την παρουσία τους στο Αθλητικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Κύπρου στο τριήμερο 27-29 Σεπτεμβρίου».

Το πρόγραμμα του τουρνουά

Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2018
18:30: Ολυμπιάδα Νεαπόλεως – Παναθηναϊκός
20:30: Ανόρθωση – Μακάμπι Χάϊφα

Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2018
18:30: Ολυμπιάδα Νεαπόλεως – Μακάμπι Χάϊφα
20:30: Ανόρθωση – Παναθηναϊκός

Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2018
11:00 Παναθηναϊκός – Μακάμπι Χάϊφα
13:00: Ολυμπιάδα Νεαπόλεως – Ανόρθωση

ΔΙΕΘΝΗ
16/07/2024

Επιμένει… γαλλικά ο Ράπτης

Για δεύτερη σερί σεζόν, ο διεθνής Έλληνας ακραίος Αλέξανδρος Ράπτης θα αγωνιστεί στο γαλλικό πρωτάθλημα αφού μπορεί ο ΠΑΟΚ να του έδωσε… γη και ύδωρ...