ΔΙΕΘΝΗ

“Δικό του” ματς έχασε ο Τζούριτς

“Δικό του” ματς έχασε ο Τζούριτς

Mε ήττα ολοκλήρωσε τον α’ γύρο του κορεατικού πρωταθλήματος η Suwon ΚΕPCO Vixtorm του διεθνούς μας Μίταρ Τζούριτς, καθώς σε ένα συγκλονιστικό ματς ηττήθηκε με 3-2 σετ από την Αnsan Ok Savings Bank Rush & Cash, του εκπληκτικού Κουβανού, Σιμόν.

Στο ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής της V-League που με τις ανατροπές και το σασπένς του πρόσφερε απίστευτες συγκινήσεις και θέαμα,έπεσαν κορμιά για τη νίκη! Η ομάδα του Έλληνα διεθνή, που σταμάτησε στους 27 πόντους, κράταγε κυριολεκτικά την τύχη στα χέρια, της καθώς προηγούνταν με 2-0 σετ και είχε ματς μπολ!

Κάπου εκεί όμως ο Κουβανός σουπερστάρ των γηπεδούχων, Ρομπερτλάντι Σιμόν, πήρε τό… όπλο του και με αντεπίθεση διαρκείας κατάφερε με συνολικά 46 προσωπικούς του πόντους να κάνει την ολική ανατροπή και να οδηγήσει την ομάδα του στη απίστευτη νίκη με 3-2 (19-25, 21-25, 25-23, 25-21, 15-12).

Ωστόσο, η 3η στη βαθμολογία ομάδα του Τζούριτς, που κέρδισε το θερμό χειροκρότημα των οπαδών της αντιπάλου, με τον πολύτιμο βαθμό που κέρδισε έφτασε στους 11 πόντους με 4 νίκες και 2 ήττες και έπιασε την γηπεδούχο, που με 4 νίκες και 1 ήττα είναι στη 2η θέση με 11β, πίσω από την πρωτοπόρο (12β) Ιncheon Korean Air Jumbo.