BETOSFAIRA

Δυνατά στηρίγματα στην Τσεχία

Δυνατά στηρίγματα στην Τσεχία

Χαιρετώ όλους τους φίλους της στήλης, σήμερα θα στηριχτούμε σε 4 επιλογές από το πρωτάθλημα της Τσεχίας που δείχνουν πολύ δυνατές και περιμένω να επαληθευτούν και να μας οδηγήσουν στο ταμείο.

Μπουντεγιόβιτσε-Καρλοβάσκο

Η Μπουντεγιόβιτσε είναι η πιο σταθερή ομάδα του πρωταθλήματος και μέσα στην έδρα της θα κερδίσει την Καρλοβάσκο που φέτος έχει χάσει όλα τα δύσκολα παιχνίδια στον τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος.

Ζλιν-Λίμπερετς

Η Ζλιν είναι σε πολύ κακό φεγγάρι και στα τελευταία παιχνίδια παίζει πολύ άσχημα. Από την άλλη η Λίμπερετς δεν έχει περιθώρια για γκέλες αφού είναι ήδη στο -4 από την Μπουντεγιόβιτσε και αύριο οι φιλοξενούμενοι είναι το μεγάλο φαβορί της αναμέτρησης. Η Ζλιν δείχνει σκασμένη από τα συνεχή παιχνίδια και η σοβαρή Λίμπερετς θα το εκμεταλλευτεί και θα πάρει τους 3 βαθμούς.

Κλάντνο-Ναντ Λάμπεμ

Τέλος τα ψέματα για την Κλάντνο αφού αύριο παίζει τον αγώνα της χρονιάς.Αν δεν κερδίσει την τραγική ομάδα της Ναντ Λάμπεμ τότε θα είναι άξια της μοίρας της.Πιστεύω ότι η Κλάντο έχει ξεκάθαρα καλύτερο υλικό και μέσα στην έδρα της είναι το ακλόνητο φαβορί για την καθαρή νίκη.

Οντολένα Βόντα-Οστράβα

Η Οντολένα μέσα στην έδρα της ξέρει τι πρέπει να κάνει για να κερδίζει αυτά τα παιχνίδια και κάτι ανάλογο περιμένω να κάνει και αύριο .Η Οστράβα φέτος έχει αποδυναμωθεί πάρα πολύ και αύριο θα έχει ένα δύσκολο απόγευμα μέσα στην Ονταλένα.

ΠΡΟΤΑΣΗ 

ΜΠΟΥΝΤΕΓΙΟΒΙΤΣΕ – ΚΑΡΛΟΒΑΣΚΟ 1 (1,30)

ΖΛΙΝ  ΛΙΜΠΕΡΕΤΣ 2 (1,25)

ΚΛΑΝΤΝΟ – ΝΑΝΤ ΛΑΜΠΕΜ 1 (1,25)

ΟΝΤΟΛΕΝΑ – ΒΟΝΤΑ ΟΣΤΡΑΒΑ 1 (1,55)

BETOSFAIRA
25/11/2018

Ευκαιρία στην Σλοβενία

Καλησπέρα στους φίλους της στήλης... Κυριακή και η ευκαιρία για στοιχηματισμο ερχεται από την Σλοβενία και τις γυναίκες... Πάμε να δούμε τα δεδομένα... 
BETOSFAIRA
09/11/2018

Δυνατές επιλογές

Καλησπέρα στους φίλους της στήλης. Παρασκευή σήμερα και επιλέξαμε 4 δυνατές επιλογές που τις πιστεύουμε και νομίζουμε πως θα μας οδηγήσουν στο ταμείο. Εσθονία...
BETOSFAIRA
28/10/2018

Τετράδα από το αγαπημένο Βέλγιο

Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους. Αρκετά παιχνίδια σήμερα έχει το μενού στο βόλεϊ αλλά ξεχωρίσαμε 4 καυτά φαβορί από το πρωτάθλημα των γυναικών στο Βέλγιο.
BETOSFAIRA
14/10/2018

Δυνατές επιλογές

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους της στήλης. Ξεχωρίσαμε δύο δυνατές επιλογές σήμερα και πάμε να δούμε τα παιχνίδια αναλυτικά.