BETOSFAIRA

Δυνατά στηρίγματα

Δυνατά στηρίγματα

Συνεχίστηκε και χθες το σερί με τα ταμεία από την στήλη μας και αυτό με χαροποιεί πάρα πολύ. Ας ελπίσουμε και σήμερα οι επιλογές μας να είναι εύστοχες και να σημειώσουμε άλλο ένα ταμείο…

Μοντάνα-Αρντά (Πρωτάθλημα Βουλγαρίας)

Η Μοντάνα είναι σε τρομερή κατάσταση και την Δεύτερα κέρδισε με ανατροπή 2-3 στην έδρα της Λέφσκι. Μια Λέφσκι που έχει ενισχυθεί πάρα πολύ με την προσθήκη σπουδαίων παικτών όπως ο Ανανίεφ, ο Ιορντάνοφ και ο Μοράλες. Σήμερα η Μοντάνα θα αντιμετωπίσει την Αρντά μέσα στο «κάστρο» της και είναι το απόλυτο φαβορί για την νίκη. Για να ανεβάσουμε την απόδοση μας θα αγοράσουμε με -1,5 σετ τον άσσο της Μοντάνα.

Λουκόιλ Νεφτοχιμίκ-Μάρεκ (Πρωτάθλημα Βουλγαρίας)

Η Λουκόιλ μαζί με την Μοντάνα είναι οι πιο φορμαρισμένες ομάδες του πρωταθλήματος και στον σημερινό αγώνα οι γηπεδούχοι έχουν τον πρώτο λόγο για την καθαρή νίκη που θα τους κρατήσει στην κορυφή της βαθμολογίας. Με βάση αυτά που έχουμε δει μέχρι τώρα από τις δύο ομάδες οι γηπεδούχοι ενθουσιάζουν με την απόδοση τους και οι φιλοξενούμενοι απογοητεύουν και έχουν μείνει πολύ χαμηλά στην βαθμολογία.

Η Μάρεκ είναι σε κακή κατάσταση και το θεωρώ πάρα πολύ δύσκολο να καταφέρει και να πάρει έστω έναν βαθμό μέσα στην Λουκοίλ. Κρατάμε και εδώ το -1,5 σετ για τους γηπεδούχους.

Λέκα Βόλει-Λοϊμού (Πρωτάθλημα Φινλανδίας)

Η Λέκα σήμερα έχει μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να πάρει τους 3 βαθμούς και να παραμείνει στην τρίτη θέση της βαθμολογίας. Οι φιλοξενούμενοι είναι σε κακό φεγγάρι και μετρούν 3 συνεχόμενες ήττες, με αποτέλεσμα να πέσουν στην όγδοη θέση. Χθες η Λοϊμού έπαιξε μέσα στην Σαμπο και ηττήθηκε εύκολα με 3-1 σετ.

Σήμερα σε λιγότερο από 24 ώρες παίζει μέσα σε μία από τις πιο καυτές έδρες του πρωταθλήματος και περιμένω να έχει ένα πολύ δύσκολο απόγευμα αφού η Λέκα είναι ανώτερη ομάδα, βρίσκεται σε καλό μομέντουμ και είναι σε θέση να εκμεταλλευτεί την κούραση της Λοϊμού που μέσα σε 24 ώρες καλείται να παίξει δύο εκτός έδρας παιχνίδια.

Πρόταση

Μοντάνα-Αρντά                                           1 με -1,5 σετ (1,30)

Λουκόιλ Νεφτοχιμίκ-Μάρεκ                      1 με -1,5 σετ (1,87)

Λέκα Βόλει-Λοϊμού                                      1 (1,35)

BETOSFAIRA
25/11/2018

Ευκαιρία στην Σλοβενία

Καλησπέρα στους φίλους της στήλης... Κυριακή και η ευκαιρία για στοιχηματισμο ερχεται από την Σλοβενία και τις γυναίκες... Πάμε να δούμε τα δεδομένα... 
BETOSFAIRA
09/11/2018

Δυνατές επιλογές

Καλησπέρα στους φίλους της στήλης. Παρασκευή σήμερα και επιλέξαμε 4 δυνατές επιλογές που τις πιστεύουμε και νομίζουμε πως θα μας οδηγήσουν στο ταμείο. Εσθονία...
BETOSFAIRA
28/10/2018

Τετράδα από το αγαπημένο Βέλγιο

Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους. Αρκετά παιχνίδια σήμερα έχει το μενού στο βόλεϊ αλλά ξεχωρίσαμε 4 καυτά φαβορί από το πρωτάθλημα των γυναικών στο Βέλγιο.
BETOSFAIRA
14/10/2018

Δυνατές επιλογές

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους της στήλης. Ξεχωρίσαμε δύο δυνατές επιλογές σήμερα και πάμε να δούμε τα παιχνίδια αναλυτικά.