BETOSFAIRA

Δυνατές επιλογές

Δυνατές επιλογές

Καλησπέρα σε όλους,σήμερα θα ασχοληθούμε με 3 παιχνίδια που κατά την γνώμη έχουν αρκετές πιθανότητες επαλήθευσης

Πραγα-Ζλιν

Μεγάλη διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις 2 ομάδες και περιμένω η Ζλιν να περάσει εύκολα με το διπλό. Η Πράγα είναι στην τελευταία θέση και είναι η μοναδική ομάδα στο πρωτάθλημα χωρίς νίκη.

Μιγιαβα-Νιτρα

Η Νίτρα φέτος έχει βάλει πολύ υψηλούς στόχους και με μπροστάρη τον παιχταρά Γκασπερ θέλει να περάσει σήμερα και από την έδρα της Μιγιαβα για να διατηρηθεί στην κορυφή του πρωταθλήματος. Το κλίμα στην ομάδα είναι καλό, οι παίχτες είναι φορμαρισμένοι και σήμερα είναι το απόλυτο φαβορί για την νίκη.

Fatum NYÍREGYHÁZA -Jedinstvo STARA PAZOVA

Εδώ δεν προλάβαμε το αρχικό 2,75 με τον άσσο να λιώνει μέσα σε μια ώρα σε 1,72.Αυτη η πτώση με ανάγκασε να ψάξω και να βρω ειδήσεις για την αναμέτρηση. Με βάση αυτά που διάβασα σήμερα η γηπεδούχος ομάδα από την Ουγγαρία μπορεί να ανατρέψει το 3-1 του πρώτου αγώνα που έχασε στην Σερβία.

Η Fatum NYÍREGYHÁZA έπαιξε πολύ άσχημα στο πρώτο παιχνίδι και έχασε δίκαια με 3-1 όμως σήμερα στην έδρα της μπορεί να ανατρέψει το σκορ και να στείλει το παιχνίδι στο χρυσό σετ. Η STARA PAZOVA είναι μια πολύ νεανική ομάδα και διαθέτει παίχτριες μόνο από την Σερβία, από την άλλη η Fatum NYÍREGYHÁZA διαθέτει στο ροστερ της 4 ξένες παίχτριες που σήμερα αν πιάσουν καλή απόδοση μπορούν να οδηγήσουν την ομάδα τους στο χρυσό σετ. Στηρίζουμε την έδρα!

ΠΡΟΤΑΣΗ :
ΠΡΑΓΑ – ΖΛΙΝ  2 (1,40)
ΜΙΓΙΑΒΑ – ΝΙΤΡΑ  2 (1,44)
Fatum NYÍREGYHÁZA -JEDINSTVVO edinstvo STARA PAZOVA 1 (1,72)

BETOSFAIRA
25/11/2018

Ευκαιρία στην Σλοβενία

Καλησπέρα στους φίλους της στήλης... Κυριακή και η ευκαιρία για στοιχηματισμο ερχεται από την Σλοβενία και τις γυναίκες... Πάμε να δούμε τα δεδομένα... 
BETOSFAIRA
09/11/2018

Δυνατές επιλογές

Καλησπέρα στους φίλους της στήλης. Παρασκευή σήμερα και επιλέξαμε 4 δυνατές επιλογές που τις πιστεύουμε και νομίζουμε πως θα μας οδηγήσουν στο ταμείο. Εσθονία...
BETOSFAIRA
28/10/2018

Τετράδα από το αγαπημένο Βέλγιο

Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους. Αρκετά παιχνίδια σήμερα έχει το μενού στο βόλεϊ αλλά ξεχωρίσαμε 4 καυτά φαβορί από το πρωτάθλημα των γυναικών στο Βέλγιο.
BETOSFAIRA
14/10/2018

Δυνατές επιλογές

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους της στήλης. Ξεχωρίσαμε δύο δυνατές επιλογές σήμερα και πάμε να δούμε τα παιχνίδια αναλυτικά.