Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Δίπλα στην ομάδα της καρδιάς μας

Δίπλα στην ομάδα της καρδιάς μας

Κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας να βρεθεί στο Νικόλαος Σαμαράς και να στηρίξει την ομάδα στον αγώνα τελικό κόντρα  στην Κύζικο Νέας Περάμου έκανε η διοίκηση του Αθλητικού Ομίλου Ορεστιάδας…

Η απώλεια βαθμών και ιδίως απέναντι σε ομάδες με τους ίδιους στόχους είναι πλέον απαγορευτική για τους «πράσινους» του Έβρου. Μετά την ήττα τους στην Χαλκίδα και τη νίκη-πρόκρισή του Κυπέλλου στο Αιγίνιο η Ορεστιάδα επιστρέφει  στην βάση της στοχεύοντας στη νίκη επί της Κύζικου Νέας Περάμου.

Ένας αγώνας τελικός αφού κάθε άλλο αποτέλεσμα πέραν της νίκης είναι απαγορευτικό και για αυτόν τον λόγω η διοίκηση της ομάδας έκανε κάλεσμα στον κόσμο να βρεθεί στο Νικόλαος Σαμαράς για να ενισχύσει τους παίκτες στην δύσκολη αποστολή που έχουν.

Η ανακοίνωση του ΑΟ Ορεστιάδας

«Ο Α.Ο. Ορεστιάδας   καλεί σε συστράτευση τους φιλάθλους της ομάδας  στον πιο κρίσιμο αγώνα της χρονιάς ! Αύριο (σ.σ. Σάββατο) στις 18:00 έλα και εσύ δίπλα στην ομάδα της καρδιάς μας , με την συμμετοχή μας και  θετική ενέργεια  έλα να γίνουμε ο 13 παίκτης  και να δείξουμε  την δύναμη του “Νίκος Σαμαράς”. Γιατί Ορεστιάδα σημαίνει Καθήκον – Πίστη – Όνειρο και Απέραντη Αγάπη!!!».