Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Δώδεκα μήνες «φωτιά και λάβα» (fotos)!

Δώδεκα μήνες «φωτιά και λάβα» (fotos)!

Στο αφιέρωμα του Volleyplanet για την φετινή Α1 γυναικών χαρακτηρίσαμε την ομάδα του ΑΟ Θήρας «Σαν ηφαίστειο που ξυπνά», τίτλο εμπνευσμένο από το γνωστό τραγούδι της Άλκηστις Πρωτοψάλτη.

Τρεις μήνες σχεδόν και με τη λήξη του πρώτου γύρου, η ομάδα της Σαντορίνης μας δικαίωσε, αφού μετά το μουδιασμένο της ξεκίνημα η ομάδα του Απόστολου Οικονόμου «ξύπνησε» από τον αρχικό λήθαργο και πλέον τις τελευταίες 8 αγωνιστικές «πετάει φωτιές»!

calendar_ao thyras_santorini        ao thiras LOGO

Η «έκρηξη» της Θήρας όμως μόνο τυχαία δεν είναι… Πέρα από την συντονισμένη οργάνωση της  διοίκησης, οι συνεχόμενες νικες είναι αποτέλεσμα της καλής δουλειάς στο γήπεδο, υπό τις οδηγίες του Λαρισαίου τεχνικού.

Σε συνδυασμό μάλιστα την κατάθεση ψυχής, το πάθος, την τεράστια “δίψα’ και θέληση για διάκριση που “βγάζουν” κόντρα σε κάθε αντίπαλο, τα κορίτσια της Θήρας έχουν μετατρέψει την ομάδα του νησιού σε ένα σύνολο, που δείχνει ικανό να φτάσει ψηλά στην Α1!

ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ           a.o thyras

Σπουδαίο ρόλο για να “πάρει μπρος” η βολεϊκή «μηχανή», έχει παίξει έως τώρα το οικογενειακό κλίμα που υπάρχει στα αποδυτήρια. Όλες οι αθλήτριες μαζί με το προπονητικό επιτελείο και τη διοίκηση αποτελούν μια “γροθιά”, από το γήπεδο, μέχρι την παρεϊστικη έξοδο, ενώ η προσαρμογή και η μεγάλη άνοδος των ξένων παικτριών (Μπρίκμαν, Βίντοβιτς, Κιγιάκοβα) έχουν δώσει την έξτρα ώθηση που έψαχνε η Σαντορίνη για να ανέβει επίπεδο.

geniki_santorini_ao thyras       proponisi_mountaki

Κι αν τα παραπάνω χαρακτηριστικά δεν μπορούν να φανούν μέσα από τις σελίδες ενός ετήσιου ημερολογίου, σίγουρα αυτό που κάνει… μπαμ στο calendar 2016 του ΑΟ Θήρας είναι η ομορφιά και το… καμάρι των κοριτσιών της ομάδας του «ηφαιστειογενούς νησιού».

Τα γυρίσματα του νέου ετήσιου ημερολογίου της Σαντορίνης πραγματοποιήθηκαν στο Κλειστό Γυμναστήριο Θήρας και κάθε αθλήτρια αντιπροσωπεύει και έναν μήνα… Ο ένας καλύτερος απ’ τον άλλον!

ΑΡΤΑΚΙΑΝΟΥΒΕΡΓΙΔΟΥΜΠΡΙΝΚΜΑΝ (1)ΚΙΓΙΑΚΟΒΑ
Αρτακιανού Μαριαλένα  Όλγα Βεργίδου        Ανίκα Μπρινκμαν        Μιροσλάβα Κιγιάκοβα

ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥΜΟΥΝΤΑΚΗΒΙΝΤΟΒΙΤΣOIKONOMIDOY

Ανασταστασία Γεωργιάδη  Νίκη Μουντάκη    Αλεξάνδρα Βίντοβιτς     Μαρία Οικονομίδου

ΣΚΟΡΔΙΛΗΒΟΥΒΟΥΛΗΚΑΡΑΦΟΥΛΙΔΟΥΤΣΒΕΤΚΟΒΑ

Άρτεμις Σκορδίλη       Αγγελική Βουβούλη        Νικολέτα Καραφουλίδου   Ζένια Τσβέτκοβα

Οikonomidou-karafoulidou thira 45678

Οικονομίδου και Καραφουλίδου πέρα από τη μπάλα μοιράζονται κοινές φιλοδοξίες

ΚΑΡΑΦΟΥΛΙΔΟΥ

Η Νικολέτα Καραφουλίδου, θυμίζει εδώ κάτι από… Harlems!

ΒΟΥΒΟΥΛΗ

Η Αγγελική Βουβούλη  κοιτάει ψηλά ¨ όπως κι όλη η ομάδα

 

ΤΣΒΕΤΚΟΒΑ

Η Ζένια Τσβετκοβα πάντα έτοιμη να δώσει λύσεις

ΣΚΟΡΔΙΛΗ

Σκορδίλη Άρτεμις, το “πειραχτήρι” και η χαρά της  Θήρας

ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Οικονόμου Απόστολος, Ο “αρχιτέκτονας” της μεγάλης πορείας