ΔΙΕΘΝΗ

Δώσε πόνο, Έρικα (φωτό)!

Δώσε πόνο, Έρικα (φωτό)!

Στο κρεβάτι του.. πόνου για μια ακόμη φορά στην καριέρα της βρέθηκε πρόσφατα η Βραζιλιάνα Ολυμπιονίκης του Σίδνεϊ, Erika Kelly Pereira Coimbra που στο παρελθόν σκανδάλιζε σε κάθε της εμφάνιση το ανδρικό κοινό των γηπέδων και όχι μόνο.

erika-coimbra (2) erika_5

Η γνωστή στους φίλους του αθλήματος «Κίκι», που στο πρόσφατο ματς της ομάδας της Sesi με την São José dos Campos, συγκρούστηκε στο φιλέ με την Elisângela, υπέστη κάταγμα στο δεύτερο μετακάρπιο του δεξιού της χεριού και υποβλήθηκε σε επέμβαση που θα την αφήσει εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων για κάποιο διάστημα.

erika 18 erika-brasil-div

Τρίτωσε το… κακό!

Ωστόσο για την 35χρονη αθλήτρια-σύμβολο της «σελεσάο» και παίκτρια με τους περισσότερους πόντους στην ιστορία της γυναικείας βραζιλιάνικης Superleague, το νυστέρι δεν της είναι άγνωστο, αφού είχε μπει ξανά χειρουργείο to 2010, ότανη έπαιζε στην τουρκική Γαλατάσαράι, αλλά και το 2011 όταν αγωνίζονταν στο Αζερμπαϊτζάν με την Ιγκιτάντσι Μπακού, για να της αφαιρεθεί θρόμβος απ’ το πόδι.

erik_coimbra   

600full-erika-coimbra         a-jogadora-de-volei-da-selecao-erika-coimbra              erika 19_01

Εδώ και λίγα 24ωρα πάντως οι ευχές και τα μηνύματα συμπαράστασης για περαστικά των θαυμαστών από όλο τον κόσμο και η παρουσία των γονιών της στο πλάι της, της δίνουν δύναμη να ξεπεράσει αυτές τις «δύσκολες στιγμές γιατί χρειάζεται να μείνω για ένα διάστημα από ότι αγαπώ περισσότερο» όπως είπε η Κίκι, που συνεχίζει να εντυπωσιάζει με την λάμψη και το στυλ της, μολονότι το 2000 ήταν αρνητική πρωταγωνίστρια  σε ένα “σεξουαλικό σκάνδαλο” που’ χε διχάσει τους φίλους του βόλεϊ.

erikacoimbra_instagram_690         erika

Φύλο υπό… αμφισβήτηση

Συγκεκριμένα σε άρθρο της 9ης Οκτωβρίου της εφημερίδας “Time Asia” γράφτηκε πως η Βραζιλιάνα τζουντόκα, Edinanci Silva και η Έρικα ήταν ερμαφρόδιτες, που είχαν γεννηθεί με δύο γεννητικά όργανα (αρσενικό θηλυκό), στις οποίες είχε αφαιρεθεί χειρουργικά το μη λειτουργικό αρσενικό όργανο.

time_asia

Ωστόσο αμφότερες οι αθλήτριες πέρασαν όλα τα απαραίτητα γενετικά τεστ που υποβλήθηκαν και συμμετείχαν κανονικά στους 27ους Ολυμπιακούς Αγώνες, ως γνήσια θηλυκά!

erika3           erika 17_01

Δεν λέει “όχι” στο γυμνό!

Έκτοτε έχοντας ποζάρει ήδη ως μοντέλο σε πολλά εξώφυλλα περιοδικών η “Κίκι» δεν αποκλείει στο μέλλον το ενδεχόμενο μιας γυμνής φωτογράφησης, αν δεχθεί κάποια πρόταση. Όπως αυτή που’ χε δεχθεί στους Ολυμπιακούς αγώνες της Αθήνας, αλλά δεν προχώρησε λόγω…κακού timming!

968full-erika-coimbra (1)      mosaico-erikacoimbra
Η αλήθεια είναι πως δεν είχα ποτέ όνειρο να ποζάρω γυμνή, αλλά αν δεχθώ μία πρόταση, που θα αξίζει οικονομικά και θα μπορούσε να βελτιώσει τη ζωή της οικογένειάς μου, θα το σκεφτόμουν» τόνισε η “Κίκι”, που συνεχίζει και σήμερα να κερνάει «καρφιά» τις αντιπάλους της και… πόνο τον αρσενικό πληθυσμό του πλανήτη.

Erika Coimbra (BRA)2_HR