Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Double και στo βραβείο MVP o Τζούριτς

Double και στo βραβείο MVP o Τζούριτς
Μετά το Κύπελλο Ελλάδας, ο Δημήτρης Τζούριτς αναδείχτηκε και MVP του φετινού πρωταθλήματος της Volleyleague και έκανε προσωπικό double στα βραβεία!
Ταυτόχρονα, δεύτερη φορά στην καριέρα του και 16 χρόνια μετά την πρώτη φορά αναδείχηκε MVP Βίκος Cola Volley League. Πήρε τον τίτλο του MVP καθώς ήταν ο αθλητής που σταθερά είχε κορυφαία και ηγετική απόδοση στους τελικούς. Έτσι ισοφάρισε την επίδοση του Αντρέι Κράβαρικ που έχει δύο τίτλους MVP με τον Ηρακλή και πλησίασε το ρεκόρ του Ερνάντο Γκόμεζ που έχει πάρει δύο τίτλους με τον Ολυμπιακό και έναν με τον ΠΑΟΚ.

Ο διεθνής κεντρικός δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος αλλά τα συναισθήματα είναι λίγο περίεργα γιατί από το τρίτο σετ και μετά δεν μπορούσα να βοηθήσω την ομάδα. Από την άλλη ευτυχισμένος γιατί παίξαμε καλά και στο τέλος τα καταφέραμε. Και οι δύο ομάδες άξια βρέθηκαν στον τελικό αλλά δείξαμε ότι φέτος ήμασταν καλύτεροι».

Για το βραβείο του MVP: «Είμαι 35 ετών. Μεγαλώνουμε φίλε. Πλησιάζει το τέλος αλλά ακόμα δεν το σκέφτομαι έντονα. Κοιτάω να το απολαμβάνω και όσο έχω αυτή την τρέλα μέσα στο γήπεδο θα παίζω».

Για τον Νίκο Ζουπάνι που του αφιέρωσε τον τίτλο: «Ο Νίκος στάθηκε πολύ άτυχος στο κύπελλο. Όλοι στεναχωρηθήκαμε. Τον αγαπάμε και τα δώσαμε όλα και γι’αυτόν. Του ευχόμαστε περαστικά όλοι».

Τέλος, αναφορικά με την παραμονή του στον Ολυμπιακό… έκλεισε θετικά το μάτι!