Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Double και για την MVP Μπραμπόροβα!

Double και για την MVP Μπραμπόροβα!

Νταμπλ… στο νταμπλ πανηγυρίζει η Σλοβάκα ακραία του Ολυμπιακού, Ιβάνα Μπραμπόροβα, η οποία μετά το Φάιναλ-4 Κυπέλλου  (φωτό) αναδείχτηκε και MVP του φετινού πρωταθλήματος.

Έκπληξη και χαρά για την Μπραμπόροβα, η οποία τόνισε: «Αυτό κι αν ήταν έκπληξη! Η σημερινή γιορτή κι η βράβευση μου ως MVP του πρωταθλήματος ήταν το ιδανικό φινάλε για μια εξαιρετική σεζόν και θέλω να τους ευχαριστήσω όλους. Την ομάδα, το προπονητικό τιμ, τις συμπαίκτριες μου, τον κόσμο. Ειλικρινά δεν το περίμενα ότι θα έπαιρνα τον τίτλο του MVP κι ούτε καν είχε περάσει από το μυαλό μου».

Αναφερόμενη στη φετινή σεζόν και στο αν θα άλλαζε κάτι, είπε: «Ακόμη και η ήττα από τον Παναθηναϊκό στον πρώτο γύρο ή η ήττα στον δεύτερο τελικό μας βοήθησαν να γίνουμε ακόμη καλύτερες. Μας έκαναν να δουλέψουμε περισσότερο, να δεθούμε σαν ομάδα. Σίγουρα πάντως ήταν μια σημαντική στιγμή η πρόκριση επί της Γκεντ στο Βέλγιο, καθώς ήρθε σε μια δύσκολη στιγμή».

Τέλος, για το αν θα… αφήσει το τάραφλεξ ή θα αγωνιστεί ακόμα μια σεζόν, ανέφερε: «Θα δούμε τι θα γίνει… Δεν ξέρω ακόμη, αλλά σίγουρα δεν θα αργήσω να πάρω την απόφαση μου».

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
29/04/2024

Στην ΑΕΚ η Εύα Χαντάβα

Το στενό μαρκάρισμα της ΑΕΚ στην Εύα Χαντάβα –όπως πρώτοι σας είχαμε ενημερώσει- απέδωσε και η 33χρονη ακραία επιστρέφει στο ελληνικό πρωτάθλημα,...