ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

«Δρακόντεια» τα μέτρα ασφαλείας του Final-4

«Δρακόντεια» τα μέτρα ασφαλείας του Final-4

Όπως και πέρυσι, όταν το ΔΑΚ Γλυφάδας ήταν “αστακός” έτσι και φέτος τα μέτρα ασφαλείας ενόψει της διοργάνωσης του Κυπέλλου Γυναικών (4/5 Μαρτίου, ΔΑΚ Γλυφάδας) θα είναι ιδιαιτέρως αυστηρά.

Μεταξύ άλλων και όπως κοινοποιήθηκε από την Αστυνομική Διεύθυνση Νοτ/κης Αττικής έπειτα από τη σύσκεψη όλων των αρμόδιων φορέων (28/2) αποφασίστηκε:

-Η διοργανώτρια Αρχή ΕΟΠΕ θα εκδώσει συνολικά έως 2032 ονομαστικοποιήμενες προσκλήσεις, εκ των οποίων 120 προκλήσεις θα δοθούν στα αγωνιζόμενα σωματεία των ομάδων (30 σε έκαστη ομάδα), δέκα (10) σε χορηγούς και στην ΕΟΠΕ, η οποία θα διανέμεις στους γονείς των συμμετεχόντων αθλητών των ομάδων.

Οι υπόλοιπες διαθέσιμες προσκησεις θα δοθούν στους κάτωθι έπειτα από σχετική λίστα που θα δοθεί στην ΕΟΠΕ μέσω των σωματείων που ανήκουν.
_σε μη ενεργούς αθλητές. Αθλήτριες που βρίσκονται στο αρχείο μητρώου ΕΟΠΕ
_στα μέλη Διοικήσεων Σωματείων ΕΟΠΕ
_στα μέλη Συνδέσμων Διαιτητών
_στα μέλη Συνδέσμου Προπονητών (ΣΕΠΠΕ)
_στα μέλη Συνδέσμου Παλαιμάχων Αθλητών
_σε γονείς που συνοδεύουν παιδιά κάτω των 16 ετών.

-Η διανομή των εισιτηρίων θα γίνει από την ΕΟΠΕ. Οι διατιθέμενες προσκλήσεις του Σαββάτου (4/3/17) θα έχουν ισχύ και για τους δυο ημιτελικούς αγώνες.

-Θα πραγματοποιηθούν αυστηροί προέλεγχοι, σε τρεις ζώνες περιμετρικά του ΔΑΚ Γλυφάδας.

-Τα άτομα που θα προσέλθουν για παρακολούθηση του αγώνα θα πρέπει να έχουν μαζί τους Αστυνομική Ταυτότητα ή Διαβατήριο, πέραν της πρόσκλησης.

-Δεν θα επιτραπεί η είσοδος σε άτομα που φέρουν πλακάτ ή πανό.

-Σε περίπτωση που αναρτηθούν στις κερκίδες πανό με μέριμνα της υποστηριζόμενης ομάδας και κατόπιν συνεννόησης με την Αστυνομία, αυτά θα απομακρύνονται.