ΔΙΕΘΝΗ

Έχασε τη «μούσα» της η Οσάσκο (fotos)!

Έχασε τη «μούσα» της η Οσάσκο (fotos)!

Έπειτα από 8 χρόνια η Βραζιλιάνα Ολυμπιονίκης αποτελεί πλέον παρελθόν από την Nestle Osasco, καθώς η σέξι άσος της “σελεσάο” δεν ανανέωσε το συμβόλαιό της για οικονομικούς λόγους και πλέον επικεντρώνει την προσοχή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο 2016.

thaisa_de menezesosasco_thaisa

Με μία συγκινητική ανάρτηση στα social media η “μούσα” της εξέδρας της βραζιλιάνικης ομάδας αποχαιρέτησε τους φιλάθλους και θαυμαστές της και τους ευχαρίστησε για την αγάπη που της έδειξαν όλα αυτά τα χρόνια. Τους εξήγησε ότι μετά τη λήξη του τελευταίου διετούς συμβολαίου συνεργασίας η διοίκηση της πρότεινε να ανανεώσει με μία σημαντική μείωση του μισθού της, κάτι που η 29χρονη κεντρική δεν δέχθηκε.

thaisa1 thasia thaisa18

“Πραγματικά λυπάμαι που φεύγω από μία ομάδα με την οποία τα τελευταία 8 χρόνια είχα ταυτίσει το όνομά μου, αλλά είμαι πολύ απογοητευμένη από τη στάση της διοίκησης. Είμαι ωστόσο ευγνώμων για την αγάπη και το σεβασμό που εισέπραξα όλα αυτά τα χρόνια από τον κόσμο και τους νέους φίλους που έκανα. Στόχος μου τώρα είναι να φέρω τον 3ο Ολυμπιακό τίτλο για τη χώρα μας και να πραγματοποιήσω μία πολύ καλή πορεία στο Ολυμπιακό τουρνουά του Ρίο. Παράλληλα κοιτάζω όλες τις προτάσεις που έχω από τη Βραζιλία και το εξωτερικό και θέλω με ηρεμία να αποφασίσω” έγραψε η πανέμορφη Ταίσα Ντεχάρ ντε Μενέζες, που φήμες τη θέλουν να σκέφτεται πολύ σοβαρά άκρως δελεαστική πρόταση που της έχει κάνει τουρκική ομάδα.