ΔΙΕΘΝΗ

«Έφαγε κέρμα» στο κεφάλι ο Βερμίλιο

«Έφαγε κέρμα» στο κεφάλι ο Βερμίλιο

Άκρως αφιλόξενο αποδεικνύεται φέτος το Ιράν για τον Ιταλό άσο, Βαλέριο Βερμίλιο, που στον τελευταίο αγώνα του περσικού πρωταθλήματος δέχθηκε κέρμα στο κεφάλι από την εξέδρα και αποχώρησε τραυματίας από το γήπεδο .

Έπειτα από 12 ομάδες στην καριέρα του και τη θητεία του σε δύο από τα μεγαλύτερα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα σε Ιταλία και Ρωσία, η φετινή σεζόν στο Ιράν επεφύλασσε πολλές δυσάρεστες εκπλήξεις στον πολυτροπαιούχο πασαδόρο της Παικάν Τεχεράνης.

Μετά τον τραυματισμό που είχε το περασμένο Δεκέμβριο στην γάμπα, στη διάρκεια συμπλοκής στην διάρκεια αγώνα και το χρηματικό πρόστιμο που του επιβλήθηκε ο Βερμίλιο έχει «πληρώσει» ακριβά την απόφασή του να παραμείνει για άλλη μια χρονιά στο πρωτάθλημα του Ιράν .

Στον εκτός έδρας αγώνα και τελευταίο της κανονικής περιόδου της ιρανικής Σουπερλίγκαας κόντρα στην πρώην του ομάδα, Σαρντάρι Ούρμια, ο Ιταλός σουπερστάρ τραυματίστηκε στο κεφάλι από κέρμα που πέταξε οπαδός των γηπεδούχων και αποχώρησε από τον αγώνα

Για την ιστορία η Σαρντάρι Ούρμια επιβλήθηκε τελικά με 3-1 σετ και ανέβηκε στην 3η θέση της κατάταξης, πίσω από τη 2η Παικάν.

Κι όλα αυτά λίγα μόλις 24ωρα πριν από το ιστορικό τουρνουά ανδρών μπιτς βόλεϊ του World Tour της FIVB , που αρχίζει σήμερα στο πολυτελές θέρετρο Kish Island και αναμένεται με εξαιρετικό ενδιαφέρον η άρση της απαγόρευσης που ισχύει στο Ιράν για την παρουσία γυναικών σε αθλητικούς χώρους.