A2

Ευχαριστήρια ανακοίνωση του Αιγάλεω (φωτο)

Ευχαριστήρια ανακοίνωση του Αιγάλεω (φωτο)

Εκτός από τη σπουδαία νίκη στην πρεμιέρα του Α2 υποομίλου της Α2 κατηγορίας με 3-0, κόντρα στην νεοφώτιστη Τελχινίδα, η αποστολή του Αιγάλεω επέστρεψε με τις καλύτερες εντυπώσεις για την  φιλοξενία που γνώρισε στη Ρόδο.Έτσι η διοίκηση του Σίτι, εξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωση για όσους συνέβαλλαν στη διευκόλυνση της διαμονής του, στο «σμαραγδένιο νησί»:

aiagaleo-ioannou-olew-mazi-00987aigaleeo-euxaristei-ioannou-0005

«Η διοίκηση του ΑΟ Αιγάλεω αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει το Ηotel Pearl για την υπέροχη φιλοξενία του .Έκαναν ότι ήταν δυνατόν για την άνεση των αθλητριών μας. Σε ένα καθαρό περιβάλλον με φιλόξενο προσωπικό η ομάδα μας πέρασε το διήμερο .

Επίσης δεν γινόταν να μην ευχαριστήσουμε τον οδηγό του πούλμαν που μετέφερε την ομάδα μας στις μετακινήσεις της. Τον νέο φίλο μας ΜΑΚΗ που είναι καταπληκτικός οδηγός κ το βασικότερο όχι μόνο “άντεξε” τα συνθήματα μέσα στο πούλμαν κ τους πανηγυρισμούς της ομάδας μας αλλά το διασκέδασε κιόλας κ έγινε ένα με όλη την ομάδα. Φίλε ΜΑΚΗ σε ευχαριστούμε πάρα πολύ!! Να είσαι πάντα καλά!!

aigaleo-eyxaristei-02222aigaleo-eyxaristei03333

Eπίσης το μαγαζί ΚΟΥΚΟΣ στην Ρόδο για την άψογη συνεργασία μας στο θέμα της διατροφής της ομάδας μας .Μας περιποιήθηκαν με τον καλύτερο τρόπο με την άριστη ποιότητα στο φαγητό τους με τους εκπληκτικούς χώρους του που μας ταξίδεψαν με το κεφάτο κ ευγενικό προσωπικό τους μα πάνω από όλα να ευχαριστήσουμε τον υπεύθυνο του καταστήματος,  Παναγιώτη Λαγογιάννη, που ήταν εξαιρετικός.

aigaleo-apostoli-rodos-07777aigaleo-pantelis-000044

Μας ξενάγησε στους τεράστιους χώρους τους μαγαζιού κ στις ιδιαίτερες γωνιές του .Μας γνώρισε τον σεφ κ την εκπληκτική μαγείρισσα κυρία Βασιλική .

aigaleo-eyxaristirio-011111aigaleo-paiktries-eyxaristei-0006

Όλο το προσωπικό ήταν επί ποδός να εξυπηρετήσει τις ανάγκες τις ομάδας μας. Ευχαριστούμε τους νέους φίλους μας που μας αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή κ τους υποσχόμαστε ότι αν κάποια στιγμή βρεθούμε πάλι στην Ρόδο θα τους επισκεφτούμε χωρίς δεύτερη σκέψη.

aigaleo-aerodromio-kafes-00009aiagaleo-ioannnou-sampati-000010

Τέλος να ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ την ομάδα της ΤΕΛΧΙΝΙΣ ΡΟΔΟΥ για την φιλοξενία!»

 

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...