ΔΙΕΘΝΗ

Έφερε τη… γκρίνια στη Δρέσδη η Νοβάρα

Έφερε τη… γκρίνια στη Δρέσδη η Νοβάρα

Λίγες ώρες πριν τον γ’ τελικό των πλέι οφ του γερμανικού πρωταθλήματος γυναικών η επίσημη ανακοίνωση της υπογραφής προσύμφωνου συνεργασίας της Ολλανδέζας πασαδόρου της φιναλίστ Δρέσδης, Λάουρα Ντάϊκομα  με την ιταλική Νοβάρα, έχει προκαλέσει ένταση και προβληματισμό στις τάξεις της κατόχου του τίτλου, κάτι που θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί απόψε η Στουτγκάρδη του Αθανασόπουλου για το 2-1 στις νίκες.

Ο τεχνικός της πρωταθλήτριας της Bundesliga, Άλεξ Βάιμπελ όταν ρωτήθηκε για την γνωστοποίηση του επόμενου σταθμού της καριέρας της άσου των “οράνιε” μεσούσης της περιόδου, απάντησε φανερά εκνευρισμένος, πως “αν μη τι άλλο θεωρώ ότι είναι πολύ αντιεπαγγελματική από τον ιταλικό σύλλογο να ανακοινώσει τη μεταγραφή πριν ολοκληρωθεί η σεζόν με τη Δρέσδη. Όχι ότι πιστεύω η Ντάϊκομα θα δώσει κάτι λιγότερο, επειδή δεν είναι πλέον στη Δρέσδη… αλλά ξέρεις … όλη αυτή η συζήτηση των ΜΜΕ προκαλεί, όταν τώρα  εκείνη θα πρέπει να επικεντρωθεί μόνο στους τελικούς”.

Πολλοί θεωρούν πάντως ότι η Δρέσδη θα ήθελε σίγουρα να κρατήσει την αθλήτρια της, αφού ενδιαφέρεται να έχει δύο πασαδόρους υψηλού επιπέδου, αλλά από το Δεκέμβριο φαίνεται πως η Ντάϊκομα, είχε δηλώσει ότι ψάχνει για μια νέα εμπειρία, αλλά και για μια νέα ομάδα, όπου θα μπορούσε να κερδίσει περισσότερα χρήματα.

ΔΙΕΘΝΗ
28/03/2024

Με 5ετές συμβόλαιο «δένει» τους διεθνείς η Βουλγαρία – «Κόβεται» όποιος θέλει να πάει διακοπές με τη γυναίκα του!

Υπογραφή 5ετούς συμβολαίου με τους αθλητές -αθλήτριες των Εθνικών ομάδων της Βουλγαρίας σχεδιάζει να υπογράψει η Βουλγαρική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης, με...