BETOSFAIRA

Ευκαιρίες που πληρώνουν

Ευκαιρίες που πληρώνουν

Σάββατο και ευκαιρία να επιλέξουμε αρκετά παιχνίδια στο πρόγραμμα του Στοιχήματος με την Α1 των ανδρών να ξεκινά και επίσημα και τον ΟΠΑΠ να δίνει περιλαμβάνει τις αναμετρήσεις της 2ης αγωνιστικής στο κουπόνι του.

Α1- ΑΝΔΡΩΝ  ΕΛΛΑΔΑ

Ξεκινάμε από την Α1 των ανδρών και τα παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής εκεί όπου κυριαρχεί το ντέρμπι της Κυψέλης μεταξύ του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των Θυρών με τους γηπεδούχους να χάνουν πολλά από την δυναμική της έδρας απέναντι στον πρωταθλητή ΠΑΟΚ που στοχεύει να διατηρήσει τα κεκτημένα. Ο ΠΑΟΚ έχει ενισχυθεί αρκετά για Ελλάδα και Ευρώπη, ενώ οι «πράσινοι» αποτελούν ερωτηματικό για την φετινή χρονιά που ξεκινά με ντέρμπι.

Πιστεύουμε πως ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί της αναμέτρησης και θα κατακτήσει τη νίκη με απόδοση στο 1.45, ενώ σε μια πιο τολμηρή επιλογή θα ποντάραμε στο 0-3 με αρχική απόδοση στο 3.45 που έπεσε στη συνέχεια στο 3.10

Μεγάλο παιχνίδι αναμένεται να διεξαχθεί στο Βραχάτι με τον φιλόδοξο και πάντα μαχητικό Παμβοχαϊκό να υποδέχεται την Κηφισιά.

Οι γηπεδούχοι του Γιώργου Χριστόπουλου ποντάρουν πολλά στον Κόϊ και την έδρα τους, ωστόσο και η Κηφισιά των Γιοβάνοβιτς, Χριστοφιδέλη και Στεφάνου έχει στόχο να πρωταγωνιστήσει και φέτος.

Κόντρα στα ποσοστά του ΟΠΑΠ το 2.25 της Κηφισιάς είναι ιδιαίτερα ελκυστικό και θα το επιλέξουμε ρισκάροντας στο διπλό μιας ομάδας που ποντάρει στην εμπειρία.

ΠΡΟΤΑΣΗ

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ- ΠΑΟΚ 2 (1.35)

ΠΑΜΒΟΧΑΪΚΟΣ – ΚΗΦΙΣΙΑ 2 (2.25)

ΠΡΟΤΑΣΗ ΡΙΣΚΟΥ

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΠΑΟΚ 0-3 (3.10)

ΠΑΜΒΟΧΑΪΚΟΣ – ΚΗΦΙΣΙΑ 2 (2.25)

BETOSFAIRA
25/11/2018

Ευκαιρία στην Σλοβενία

Καλησπέρα στους φίλους της στήλης... Κυριακή και η ευκαιρία για στοιχηματισμο ερχεται από την Σλοβενία και τις γυναίκες... Πάμε να δούμε τα δεδομένα... 
BETOSFAIRA
09/11/2018

Δυνατές επιλογές

Καλησπέρα στους φίλους της στήλης. Παρασκευή σήμερα και επιλέξαμε 4 δυνατές επιλογές που τις πιστεύουμε και νομίζουμε πως θα μας οδηγήσουν στο ταμείο. Εσθονία...
BETOSFAIRA
28/10/2018

Τετράδα από το αγαπημένο Βέλγιο

Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους. Αρκετά παιχνίδια σήμερα έχει το μενού στο βόλεϊ αλλά ξεχωρίσαμε 4 καυτά φαβορί από το πρωτάθλημα των γυναικών στο Βέλγιο.
BETOSFAIRA
14/10/2018

Δυνατές επιλογές

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους της στήλης. Ξεχωρίσαμε δύο δυνατές επιλογές σήμερα και πάμε να δούμε τα παιχνίδια αναλυτικά.