Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Έκανε το χρέος της η Σαντορίνη

Έκανε το χρέος της η Σαντορίνη

Ανάλυσε το

Στην τελευταία φετινή της εμφάνιση μπροστά στο κοινό του ο Α.Ο Θήρας έκανε το καθήκον του και με τη νίκη του 3-0 (25-21, 25-22, 25-17) επί της Ηλιούπολης στον αγώνα της 19ης αγωνιστικής Α1 Γυναικών κέρδισε το χειροκρότημα των φιλάθων του και διατήρησε παράλληλα τις μαθηματικές του ελπίδες για 4άδα.

Παρά την προσπάθεια της νεοφώτιστης αθηναϊκής ομάδας να πιέσει τις νησιώτισσες στο κυνήγι πολυτιμών βαθμών που θα έκαναν πιο εύκολο το έργο της παραμονής η Σαντορίνη, στην τελευταία της φετινή παράσταση μπροστά στο κοινό της δεν άφησε περιθώρια αμφισβήτησης στις φιλοξενούμενες και έτσι η ομάδα του Απόστολου Οικονόμου έφτασε τις 3 συνεχόμενες νίκες.

Ωστόσο το τέλος του αγώνα βρήκε και τις δύο ομάδες ικανοποιημένες καθώς τα μαντάτα της ήττας των Μακεδόνων στην Χαλάστρα από το Μαρκόπουλο κράτησε “ζωντανή” στην κατηγορία την ομάδα της Δήμητρας Λυκογιάννη, δίνοντας διαδικαστικό χαρακτήρα στο ματς της τελευταίας αγωνστικής.

Αντίθετα με την Ηλιούπολη, ο Α.Ο Θήρας, εν αναμονή και του αυριανού  ντέρμπι, ΑΕΚ-Ολυμπιακός στη Ν. Φιλαδέλφεια θα προσπαθήσει να εξαντλήσει τις όποιες μαθηματικές ελπίδες έχει για την 4άδα, κυνηγώντας στο φινάλε της κανονικής περιόδου το διπλό μέσα στου Ρέντη επί των ερυθρόλευκων.

Με τη γλώσσα των αριθμών

  Τα σετ:  3-0 (25-21, 25-22, 25-17)

ΑΟ Θήρας (Α. Οικονόμου): Βεργίδου Ο., Τένεβα M., Καββαθά Α., Καρπουζά Α., Μουντάκη Φ., Οικονομίδου Μ., λίμπερο η Αρτακιανού Μ., Ξαγοραράκη Γ.

ΓΣ Ηλιούπολης (Δ. Λυκογιάννη): Αλέξις Ε., Γιοβάνη Μ.,Έντουαρντς, T., Μπόκα Γ., Πατεράκη Μ., Μπανίκα Σ., λίμπερο η Αργυροπούλου Μ., Γεωργίου Ζ., Καπέλου Ε.