ΔΙΕΘΝΗ

Έκλεισε με… χαμογελα το 2020 η Παπαφωτίου (vid)

Έκλεισε με… χαμογελα το 2020 η Παπαφωτίου (vid)

Με νίκη και ένα πολύτιμο εκτός έδρας δίποντο αποχαιρετά η  Αθηνά Παπαφωτίου το 202ο, καθώς η διεθνής πασαδόρος της Στουτγκάρδης κέρδισε 3-2 (25-15, 25-27, 25-11, 20-25, 17-15) στο Βίλμπιμπουργκ έναν ακόμη γαλανόλευκο “εμφύλιο” κόντρα στην Ρότεν Ράμεν του β’ τεχνικού, Άκη Ευσταθόπουλου και συνδύασε το ντεμπούτο του Νορβηγού νέου προπονητή των φιλοενούμενων, Τόρε Άλεκσαντρεσεν με επιπτυχία.

Το τελευταίο ματς της χρονιάς άρχισε με τους καλύτερους οιωνούς γα τον 52χρονο διάδοχο του Γιάννη Αθανασόπουλου στον πάγκο των πρωταθλητριών Γερμανίας, καθώς η παρέα της Παπαφωτίου, υπό την εξαιρετική οργάνωση παιχνιδιού της  Ελληνίδας “μαέστρου” και την εκετλεστική δεινότητα της Αμερικανίδας, Ρίβερς προηγήθηκε με 1-0. Στο β’ σετ τα “κόκκινα κοράκια” ανεβάζοντας κατακόρυφα την απόδοσή τους σε επίθεση και μπλοκ, ισορρόπησαν το παιχνίδι και ισοφάρισαν 1-1 στις λεπτομέρειες.

stuttgart

Το γ’ σετ η “μπόμπερ” των γηπεδούχων Μπρισμπουά (23π) σίγησε, με αποτέλεσμα η Αllianz MTV χάρις στο μπλοκ- “γρανίτη” και το πάρτι στο φιλέ της Ρίβερς (33π) οι φιλοξενούμενες να ζευγαρώσουν τα κερδισμένα τους σετ 2-1. Το καλό σερβίς στο 4ο σετ της ομάδας του Ευσταιθόπουλου και η “ανεβασμένη” αποτελεσματικότητα στην επίθεση, οδηγήσαν το καμάρι του Βίλσμπιμπουργκ στο 2-2 και το τελευταίο ματς του 2020 σε τάι μπρέικ.

Στη ρουλέτα του 5ου σετ, “έπεσαν κορμιά” για τη νίκη, αλλά τελικά έπειτα από 2 ώρες παρά ένα λεπτό, η Στουτγκάρδη πήρε στα σημεία, από ένα λάθος, τη νίκη γράφοντας με συνολικά 27 βαθμούς απο την κορυφή της Bundesliga τον καλύτερο επίλογο μιας “εφιαλτικής” χρονιάς που σε λίγες μέρες όμως θα αποτελεί παρελθόν.

Δείτε στο video τα highlights της συναρπαστικής αναμέτρησης

Παρόλα αυτα το νέο έτος θα “μπει” στο γερμανικό πρωτάθλημα, όπως τελείωσε και το 2020, με ελληνικό “εμφύλιο” για την ομάδα του Ευσταθόπουλου, καθώς στην πρεμιέρα της 2ης Ιανουαρίου η ομάδα του προπονητή μας θα φιλοξενηθεί στο Suhl, την έδρα της φετινής- έκπληξης της Bundesliga και νέας ομάδας της πρώην άσου του ΑΟ Θήρας, Μαρίας Γενιτσαρίδη.