Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Έκλεισε με την Τοτσίδου η φετινή Ηιούπολη

Έκλεισε με την Τοτσίδου η φετινή Ηιούπολη

Ημέρα ανακοινώσεων η 1η Αυγούστου στην αθηναϊκή ομάδα, αφού λίγες ώρες μετά την απόκτηση της Άννας Καβαθά, γνωστοποίησε και την μεταγραφή της πρώην άσου του Πανναξιακού.

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι η Δραμινή, γεννημένη στη Γερμανία άσος διέμενε και γυμναζόταν στη Νάξο, όπου προ ολίγων ημερών συμμετέιχε με την Σλοβένα πρώην συμπαίκτριά της, Μόνικα Πότοκαρ, στο 9ο Τουρνουά μπιτς βόλεϊ του ΑΜΣ  Φιλωτίου, που πραγματοποιείται εδώ και χρόνια στην παραλία της Μικρής Βίγλας, στη μνήμη της πρόωρα χαμένης κοπελιάς, Βάσως Κύλη.

Η επίσημη ανακοίνωση της Ηλιούπολης

Οι μεταγραφές του τμήματος βόλεϊ γυναικών ολοκληρώθηκαν σήμερα με την άφιξη της πολυτάλαντης και έμπειρης πρώην αρχηγού του Πανναξιακού Σίας Τοτσίδου. Η σπουδαία ακραία αθλήτρια που θα βοηθήσει πάρα πολύ την προσπάθεια του συλλόγου μας να επιτεύξει τους στόχους του, έχει ύψος 1,78 και είναι γεννημένη στις 18.06.1989.

Έχει ξεκινήσει τα πρώτα βήματά της στο χώρο του αθλήματος στη Δόξα Δράμας, Ερμή Δράμας, Ηρακλή Θεσσαλονίκης, Πανναξιακό, ΑΕΚ και τα τελευταία 3 χρόνια ήταν η ψυχή της ομάδας της Νάξου.

Η αθλήτρια δήλωσε :  Θέλω αρχικά να ευχαριστήσω τη διοίκηση και την προπονήτρια για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπο μου. Εύχομαι να είμαστε υγιείς και να επιτύχουμε τους στόχους μας.

Ευχόμαστε με τη σειρά μας στη Σία και σε όλη την ομάδα υγεία και πολλές επιτυχίες!!