Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Ελγκέτα : Διορία μέχρι τον Δεκέμβριο

Ελγκέτα : Διορία μέχρι τον Δεκέμβριο

Εβδομάδα εξελίξεων σε όλα τα ανοικτά μέτωπα αναμένεται να είναι για την ΑΕΚ αυτή που ξεκίνησε, με τον τεχνικός της Χόρχε Ελγέτα σε δηλώσεις του να περιγράφει τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει και να δίνει διορία στην διοίκηση των «κιτρινόμαυρων» μέχρι τον Δεκέμβριο για να αλλάξει την κατάσταση…

Ιδιαίτερα αποκαλυπτικός ήταν ο Χόρχε Ελγκέτα λίγο μετά το τέλος του αγώνα με τον Ολυμπιακό. Ο Αργεντίνος τεχνικός της Ένωσης δεν δίστασε να πει τα πράγματα με το όνομά τους και να ξεκαθαρίσει πως αν δεν γίνει κάτι το νέο έτος θα τον βρει… στην πατρίδα του.

Ο Χόρχε Ελγκέτα μετά τον αγώνα δήλωσε «Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα. Είναι πρώτη στο πρωτάθλημα, αγωνίζεται στο Τσάμπιονς Λίγκ όπου κερδίζει. Δεν έχει κανένα πρόβλημα και όλοι είναι χαμογελαστοί. Εμείς παίζουμε καλά. Μέσα στο γήπεδο το παλεύουμε. Προσπαθούμε κάθε μέρα να κάνουμε το καλύτερο και εγώ σαν προπονητής και οι παίκτες. Σήμερα παίξαμε ένα καλό παιχνίδι όπως το είδα εγώ. Δεν είχαμε τον Πέτρογλου, τον Μπουρκόσφκι… Με αυτούς τους δύο η ΑΕΚ είναι άλλη ομάδα. Ωστόσο μετά την προετοιμασία δεν έχουμε παίξει όλοι μαζί. Είναι δύσκολο. Θέλουμε να αλλάξουμε κάτι και κοιτώ στον μπάγκο και δεν έχω αλλαγή.

Ο Πέτρογλου θέλει έναν μήνα ακόμη για να μπει και δεν ξέρω τι θα κάνουμε. Ο Μπουρκόφσκι είναι έξω και το πρόβλημα για την ΑΕΚ είναι ότι δεν έχει 1650 ευρώ για να πληρώσει το παράβολο μεταγραφής. Τι να πω…».

Διορία μέχρι τον Δεκέμβριο

Για το πόσο θα αντέχει μια τέτοια κατάσταση ο Χόρχε Ελγκέτα υπογράμμισε «Νομίζω μέχρι τον Δεκέμβριο. Αν δεν αλλάξει η κατάσταση που επικρατεί τώρα μέχρι τον Δεκέμβριο, εγώ δεν μπορώ… Ήθελα να δουλεύω πολύ δυνατά και θέλω να κάνω πολλά πράγματα για την ΑΕΚ γιατί είναι μεγάλο όνομα. Για μένα η ΑΕΚ είναι πολύ μεγάλο όνομα. Αλλά είναι όνομα για το ποδόσφαιρο, γιατί στο βόλεϊ μέχρι τώρα δεν έχει αλλάξει κάτι. Είναι πολύ δύσκολα. Το ήξερα πολύ καλά ότι θα είχα προβλήματα, όμως  δεν πίστευα να είναι τόσο μεγάλα».

Εβδομάδα εξελίξεων 

Όσο για το άμεσο μέλλον ο Ελγκέτα δήλωσε πως θα μιλήσει με την διοίκηση υπογραμμίζοντας πως αυτή η εβδομάδα θα είναι σημαντική…

«Εγώ θα μιλήσω με την διοίκηση τώρα, γιατί αυτή η εβδομάδα θα είναι σημαντική για όλα τα προβλήματα. Έχουμε δύο συνεχόμενες ήττες από μεγάλες ομάδες όπως η Κηφισιά και ο Ολυμπιακός, τώρα παίζουμε με τον Παναθηναϊκό αλλά δεν ξέρουμε με ποιους θα αγωνιστούμε. Σίγουρα εκτός θα είναι ο Πέτρογλου, ο Μπουρκόφσκι δεν ξέρουμε αν μπορεί να πληρωθεί το παράβολο-που για μένα είναι πάρα πολλά τα 1650 ευρώ. Έτσι ήμαστε… Μέσα στο γήπεδο παλεύουμε σαν τα σκυλιά και προσπαθούμε για ότι μπορούμε» επεσήμανε ο Αργεντίνος προπονητής.