ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Εμμανουηλίδου : “Βήμα βήμα προς τον στόχο”

Εμμανουηλίδου : “Βήμα βήμα προς τον στόχο”

Χαρούμενες για τη νίκη και σε… αναμονή δήλωσαν μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Ουγγαρία, αλλά και το πέρας του τουρνουά της Μεγαλόπολης, οι διεθνείς Μελίνα Εμμανουηλίδου, Παναγιώτα Διώτη και Ευαγγελία Μερτέκη.

Η διεθνής κεντρικός, Μελίνα Εμμανουηλίδου τόνισε: «Βήμα, βήμα βαδίζουμε προς τον στόχο. Θέλαμε οπωσδήποτε τους τρεις βαθμούς για να έχουμε ελπίδες πρόκρισης. Πιέσαμε πολύ από το σερβίς σε σχέση με χθες, ενώ είχαμε και σταθερή υποδοχή. Κοιτάμε την συνέχεια, η οποία ελπίζουμε να μας βρει στα ημιτελικά».

Διώτη: «Πήραμε αυτό που θέλαμε»

H ακραία της Εθνικής, Παναγιώτα Διώτη σημείωσε: «Η Ουγγαρία παρουσιάστηκε με διαφορετικό σχήμα σε σχέση με τα υπόλοιπα παιχνίδια. Είχε πιο νεανική σύνθεση. Ξέραμε ότι μόνο με τρίποντο θα είχαμε ελπίδες πρόκρισης. Είχαμε συγκέντρωση και σταθερή απόδοση και πήραμε αυτό που θέλαμε».

Μερτέκη: «Ικανοποιημένες από τη νίκη»

Τέλος, η διεθνής άσος Ευαγγελία Μερτέκη είπε: «Είμαστε ικανοποιημένες από την εμφάνιση και την νίκη. Κάναμε κάποια λαθάκια, τα οποία στην πορεία του αγώνα τα διορθώσαμε. Συγκεντρώσαμε 12 πόντους στον όμιλο, θα μπορούσαμε να έχουμε και περισσότερους, αλλά η Σλοβενία ήταν πολύ δυνατή και δίκαια πήρε την 1η θέση».