ΔΙΕΘΝΗ

Έμπλεξε τα… μπούτια του ο Κουβανός

Έμπλεξε τα… μπούτια του ο Κουβανός

Με αποκλεισμό κινδυνεύει να τιμωρηθεί από την FIVB o 20χρονος διεθνής Κουβανός άσος, Οσμάνι Σαντιάγκο Ουριάρτε Μέστρε, καθώς φέρεται να έχει υπογράψει συμβόλαιο τόσο με την ιταλική Περούτζια, όσο και με την τουρκική Μαλίγιε Μίλι Πιγιάνγκο της Άγκυρας.

perugia_uriarte_osmany

Τον περασμένο Δεκέμβριο ο παίκτης είχε υπογρέψει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με την Περούτζια, αλλά πρόσφατα ο Ουριάρτε ανακοινώθηκε και από τους Τούρκους. Ωστόσο η ιταλική ομάδα έχει ήδη συμπεριλάβει τον Κουβανό στη σύνθεσή της, καθώς όλες οι διαδικασίες πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι το Σεπτέμβριο.

Πριν από λίγες μέρες όμως ανακοινώθηκε από τον Πρόεδρο της Κουβανικής Ομοσπονδίας, Άριελ Σάινθ, γνώριμο στο ελληνικό κοινό από τις μεταγραφές των Κουβανών άσων του ΠΑΟΚ, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Radio Rebelde ότι ο Οσμάνι Σαντιάγκο Ουριάρτε Μέστρε αποτελεί νεοαποκτηθέντα παίκτη της ομάδας της Άγκυρας, όπως δημοσιεύτηκε και στον τουρκικό Τύπο πριν από 3 μέρες.

Το περίεργο της υπόθεσης είναι ότι αμφότερες οι ομάδες έχουν ανακοινώσει τον παίκτη στα ρόστερ της νέας σεζόν και πλέον η FIVB καλείται να διαλευκάνει την υπόθεση. Σε περίπτωση πάντως που διαπιστωθεί διπλή υπογραφή ο παίκτης κινδυνεύει με ποινή αποκλεισμού.