ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Ένα μοντέλο από τον πλανήτη του βόλεϊ (φωτ)!

Ένα μοντέλο από τον πλανήτη του βόλεϊ (φωτ)!

Ένα real model θα «καρφώνει» τη νέα σεζόν στον Πανελλήνιο Γ.Σ, καθώς η εντυπωσιακή Ελευθερία Κεφάλα από τη Λεωφόρο κατηφορίζει για ένα χρόνο δανεική από τον Παναθηναϊκό στην Κυψέλη.

Κι αν ακούγοντας μόντελινγκ, πασαρέλα και όλα τα σχετικά η γλώσσα προτρέξει του νου σας προτείνετε να μην το κάνετε μιας και η συγκεκριμένη περίπτωση μοιάζει όχι μόνο να μην έχει το μυαλό της πάνω από το κεφάλι της αλλά με… πρόγραμμα να κατακτά σταθερά κάθε στόχο που θέτει!

KEFALA1kef1kef2

Μια αθλήτρια που δεν καυχιέται ότι κατακτά τις πασαρέλες, γνωρίζοντας σπουδαίους σχεδιαστές που την εμπιστεύονται αλλά που με μεθοδικότητα και προγραμματισμό κατάφερε να συγκεράσει αθλητισμό και επαγγελματισμό με το σχολείο! Η ύψους 1.80μ, γαλανομάτα βολεϊμπολίστρια είναι εξαιρετική μαθήτρια ενώ αυτές τις μέρες αναμένει τα αποτελέσματα των εξετάσεων προκειμένου να ανοίξει ακόμα ένα κεφάλαιο στο βιβλίο της, αυτό της… φοιτητικής ζωής!

kef3kef4kef5

Η Ελευθερία μεγάλωσε στους Αμπελόκηπους, λατρεύει το βόλεϊ ενώ τα σωματικά της προσόντα μαζί με το αγγελικό πρόσωπό της ήταν αυτά που της… έδωσαν ένα εισιτήριο από πολύ νωρίς για να κάνει δειλά δειλά τα πρώτα της βήματα στην πασαρέλα και το χώρο του μόντελινγκ με συμβόλαιο στην εταιρεία Future Model. Όλα τα παραπάνω πάντα με τη συγκατάθεση της οικογένειας και του πατέρα Κεφάλα, ο οποίος είναι σίγουρα ο «φύλακας-άγγελος»!

kef6kef7

Για το συνδυασμό όλων των παραπάνω (σπουδών, αθλητισμού, δουλειάς) η Ελευθερία Κεφάλα -που το 2013 ανακηρύχθηκε «Miss Ιnternet»- μίλησε στο Volleyplanet ενώ με τις απαντήσεις της γίνεται εύκολα κατανοητό ότι ο αθλητισμός είναι εξίσου σημαντικό.. σχολείο για τη ζωή!

Volleyplanet: Πώς είναι να συνδυάζει κανείς από τα 16 του χρόνια σχολείο-αθλητισμό και μόντελινγκ;

E.K: Το παν είναι να επικεντρώνεσαι στους στόχους σου, να έχεις πρόγραμμα και να εισαι πειθαρχημένος σε αυτό. Βέβαια, έχει χρειαστεί να θυσιάσω εκδρομές με το σχολείο(τριήμερες, πενθήμερες), βόλτες με φίλους κ.α

kef12

Volleyplanet: Αν σου ζητούσαν να «θυσιάσεις» (σ.σ αφήσεις) κάτι από τα τρία, ποιο θα ήταν και γιατί;

E.K: Δεν θα θυσίαζα τίποτα γιατί και τα τρία τα αγαπώ εξίσου.

Volleyplanet: Εν αναμονή των βάσεων, ποιες είναι οι τρεις πρώτες σχολές που επέλεξες;

E.K: Έχω βάλει τη Νομική Αθήνας, την Ψυχολογία Αθήνας (Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο) αλλά και τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και Επικοινωνίας επίσης στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο.

kef13

Volleyplanet:Πότε ξεκίνησες το βόλεϊ και ποιες διακρίσεις έχεις πάρει;

E.K: Προέρχομαι απο μια αθλητική οικογένεια,οπότε ηταν δύσκολο να μείνω μακρια απο τον χώρο του αθλητισμού. Ξεκίνησα βόλεϊ στα 11. Η πρώτη μου διάκριση ήρθε στα 14 με την ομάδα κορασίδων του Παναθηναϊκού, την τρίτη θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα και αμέσως μετά στα 16 η επόμενη διάκριση όταν κατακτήσαμε το πρωτάθλημα Ελλάδας με την ομάδα νεανίδων του Παναθηναϊκού.

kef9kef8

Volleyplanet: Η πασαρέλα είναι πιο δύσκολη από το βόλεϊ;

E.K: Είναι δυο τελείως διαφορετικά πράγματα. Και τα δυο δύσκολα με πολλες απαιτήσεις! Ο αθλητισμός ,ομως, με έχει μάθει να διαχειρίζομαι καλύτερα τις «νίκες» και τις «ήττες» της ζωής.

kef11

Volleyplanet: Πόσο σημαντικό ρόλο παίζει η υποστήριξη από την οικογένεια σε όλο αυτό που κάνεις;

E.K: Για όλες μου τις επιλογές συμβουλεύομαι την οικογένειά μου. Είναι δίπλα μου και με στηρίζουν σε κάθε μου βήμα. Αδιαμφισβήτητα, με την υποστήριξη των γονιών μου μπορώ και συνδυάζω ό,τι και να κάνω εξίσου καλά.

kef10KEFALA