ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Καλύπτεται το κενό των Πεύκων-Αμαζόνες προ των πυλών

Καλύπτεται το κενό των Πεύκων-Αμαζόνες προ των πυλών

Μετά την απόφαση που έλαβε το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΟΠΕ το απόγευμα της Πέμπτης 4/7/2024, θα συμπληρωθεί η θέση των Πεύκων που αποχώρησαν ξαφνικά από το πρωτάθλημα με τις Αμαζόνες να έχουν προτεραιότητα δηλώνοντας παρούσες.

«Σύμφωνα με απόφαση του Δ.Σ. της ΕΟΠΕ που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο σχετικά με το θέμα της συμπλήρωσης του αριθμού των ομάδων στην κατηγορία Volley League γυναικών 2024-25 αυτή θα γίνει με προτεραιότητα από τις ομάδες με βάση την τελική κατάταξη της Pre League τη σεζόν 2023-24 και μέχρι να βρεθεί ομάδα που θα πάρει τη θέση των Πρωταθλητών Πεύκων που δήλωσαν πως δεν θα λάβουν μέρος στο πρωτάθλημα», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της ΕΟΠΕ που έδειξε άμεσα αντακλαστικά επί του θέματος.

Για την Παρασκευή είναι προγραμματισμένο έκτακτο Δ.Σ. για την ομάδα βορείων προαστίων προκειμένου να παρθούν οι τελικές αποφάσεις.

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
05/07/2024

To νέο Mini Bus της ΕΟΠΕ

Με πρωτοβουλία του προέδρου της ΕΟΠΕ Γιώργου Καραμπέτσου και του Διοικητικού Συμβουλίου σε συνεργασία με την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, εξασφαλίστηκε...