Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Επέστρεψε στο «λιμάνι» ο Φιλίποφ

Επέστρεψε στο «λιμάνι» ο Φιλίποφ

Λίγη ώρα μετά την επίσημη ανακοίνωση λήξης της συνεργασίας του με το δειθνή πασαδόρο, Κώστα Προύσαλη, που επέστρεψε στη γαλλική Ναρμπόν, το Τ.Α.Α. Ολυμπιακός ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Ντίμα Φιλίποφ. Ο διεθνής πασαδόρος που επιστρέφει μετά από δυο χρόνια στην ομάδα μας υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για 1+1 χρόνια.

Ο Ντίμα Φιλίποφ γεννήθηκε στις 4 Δεκεμβρίου 1990 στο Λουγκάνσκ της Ουκρανίας έχει ύψος 1.98, είναι βασικός πασαδόρος της Εθνικής Ελλάδος και την περσινή σεζόν αγωνιζόταν στην Πολωνική Γιαστρέμπσκι.

Η δήλωση Φιλίποφ στο www.osfp.gr

«Πρώτα από όλα νιώθω τον Ολυμπιακό σαν την οικογένειά μου και είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω σπίτι μου. Έζησα τις καλύτερες στιγμές της καριέρας μου στον Ολυμπιακό και ελπίζω και είμαι σίγουρος ότι θα τις ξαναζήσουμε όλοι μαζί. Είμαι χαρούμενος που θα συνεργαστώ με τον κ. Πιάτσα με τον οποίο είχαμε άψογη συνεργασία στην Πολωνία. Τέλος όσον αφορά τον κόσμο του Ολυμπιακού, θέλω να επισημάνω ότι τα χρόνια που δεν ήμουν στην ομάδα ένιωθα την ζεστασιά του και ανυπομονούσα να ξανανιώσω την ατμόσφαιρα στο Ρέντη! Σας χρειαζόμαστε!».

Η ανακοίνωση της αποδέσμευσης του Προύσαλη

“Το Τ.Α.Α. Ολυμπιακός ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον Κώστα Προύσαλη. Η διοίκηση του συλλόγου ευχαριστεί τον διεθνή πασαδόρο για την προσφορά του και του εύχεται καλή συνέχεια στην επαγγελματική του καριέρα”.