BETOSFAIRA

Επιλογές Κυριακής

Επιλογές Κυριακής

Καλημερίζω όλους τους αναγνώστες του volleyplanet. Πολλά ενδιαφέροντα παιχνίδια έχει το πρόγραμμα, ωστόσο προτίμησα να κρατήσω δύο δυνατές επιλογές με βάση την φόρμα αλλά και την δυναμικότητα των ομάδων.

Τρικολορούλ Πλοέστι – Αρκαντια Γκαλατι (ΡΟΥΜΑΝΙΑ)

Οι γηπεδούχοι έχουν μπει άσχημα το 2016 και σε 3 επίσημους αγώνες μετρούν ισάριθμες ήττες. Την προηγούμενη αγωνιστική έχασαν από την τελευταία ομάδα του πρωταθλήματος την Piatra Neamt, ο οποία μάλιστα σημείωσε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα!!

Επίσης έχασε και τους 2 αγώνες κυπέλλου που έδωσε κόντρα στην σημερινή της αντίπαλο. Συγκεκριμένα στις 13 Ιανουαρίου έχασε έκτος έδρας 3-0 και στις 17 Ιανουαρίου έχασε με 0-3 μέσα στην έδρα της. Οι φιλοξενούμενοι θέλουν να κάνουν το 3/3 μέσα σε διάστημα 20 ημερών κόντρα στην Πλοέστι και πιστεύω πως θα τα καταφέρουν και θα πάρουν τους 3 βαθμούς της νίκης. Εξαιρετικά αμφίβολη είναι η συμμετοχή του καλύτερου παίκτη των γηπεδούχων, του ακραίου Florin Voinea.

Μοντάνα-Μάρεκ (ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ)

Η Μοντάνα φέτος έχει καλύτερη ομάδα από την Μάρεκ και έχει ως στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Οι γηπεδούχοι διαθέτουν το πληρέστερο ρόστερ στο πρωτάθλημα και σήμερα είναι το μεγάλο φαβορί για την καθαρή νίκη στο ντέρμπι της αγωνιστικής στη γειτονική χώρα. Να θυμίσω ότι στον πρώτο γύρο η Μοντάνα είχε κερδίσει με 1-3 μέσα στην Μάρεκ με το διπλό να πληρώνει 4,00 απόδοση!

ΠΡΟΤΑΣΗ 1

Τρικολορούλ Πλοέστι – Αρκαντια Γκαλάτι 2 (1,45)

Μοντάνα-Μάρεκ 1 (1,70)

ΠΡΟΤΑΣΗ 2

Τρικολορούλ Πλοέστι – Αρκαντια Γκαλάτι 2 με -1,5 σετ (2,00)

Μοντάνα-Μάρεκ 1 με -1,5 σετ (2,35)

BETOSFAIRA
25/11/2018

Ευκαιρία στην Σλοβενία

Καλησπέρα στους φίλους της στήλης... Κυριακή και η ευκαιρία για στοιχηματισμο ερχεται από την Σλοβενία και τις γυναίκες... Πάμε να δούμε τα δεδομένα... 
BETOSFAIRA
09/11/2018

Δυνατές επιλογές

Καλησπέρα στους φίλους της στήλης. Παρασκευή σήμερα και επιλέξαμε 4 δυνατές επιλογές που τις πιστεύουμε και νομίζουμε πως θα μας οδηγήσουν στο ταμείο. Εσθονία...
BETOSFAIRA
28/10/2018

Τετράδα από το αγαπημένο Βέλγιο

Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους. Αρκετά παιχνίδια σήμερα έχει το μενού στο βόλεϊ αλλά ξεχωρίσαμε 4 καυτά φαβορί από το πρωτάθλημα των γυναικών στο Βέλγιο.
BETOSFAIRA
14/10/2018

Δυνατές επιλογές

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους της στήλης. Ξεχωρίσαμε δύο δυνατές επιλογές σήμερα και πάμε να δούμε τα παιχνίδια αναλυτικά.