Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Επιστροφή στις νίκες για τον ΑΟ Θήρας

Επιστροφή στις νίκες για τον ΑΟ Θήρας

Ανάλυσε το

Επιστροφή στις νίκες για τον ΑΟ Θήρας ο οποίος στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής λύγισε με 3-0 τους νεοφώτιστους Μακεδόνες Αξιού που προέρχονταν από τέσσερις σερί νίκες.

 Με το τρίποντο αυτό η ομάδα της Σαντορίνης παρέμεινε μόνη στην τέταρτη θέση με 30 βαθμούς και ανέβηκε ψυχολογικά μετά την ήττα από την Ελπίδα Αμπελοκήπων, την οποία υποδέχεται την Κυριακή το μεσημέρι για τον θεσμό του κυπέλλου. Απο την αλλη η  νεοφώτιστη ομάδα των Κυμίνων που εχει εξασφαλίσει την παραμονή της παρέμεινε στην πέμπτη θέση.

 Στον αγωνιστικό τομέα έγινε μάχη στο ξεκίνημα του πρώτου σετ,  με την γηπεδούχο ομάδα να επικρατεί μετά απο μεγάλη μάχη στις λεπτομέρειες με 25-23.

Στο δεύτερο σετ οι παίκτριες του Απόστολου Οικονόμου ανέβασαν την απόδοση τους πίεσαν στο σέρβις και σε συνδυασμό με τα λάθη των φιλοξενούμενων στην υποδοχή  «εχτίσαν» διαφορές (16-11, 20-14) απέναντι στις φιλοξενούμενες με το σετ να ολοκληρώνεται τελικά στο 25-19 (2-0 σετ).

Μεγάλη κόντρα είχαμε στο τρίτο σετ όπου οι γηπεδούχες ξεκίνησαν με  μικρό προβάδισμα (12-8, 16-12) οι Μακεδόνες ισοφάρισαν 18-18 αλλα οι γηπεδούχες πιο ψύχραιμες στα  κρίσιμα σημεία κατόρθωσαν να επικρατήσουν με 25-22 και με συνολικό σκορ 3-0 πήραν την νίκη που με τόσο πάθος και δίψα ήθελαν.

Τάδε έφη…

Απόστολος Οικονόμου: (ΑΟ Θήρας):«Νομίζω χωρίς να κάνουμε καλή εμφάνιση πήραμε τη νίκη, την οποία θα την χαρακτήριζα επαγγελματική. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα κορίτσια που κατάφεραν να διαχειριστούν το κακό αποτέλεσμα της προηγούμενης αγωνιστικής. Πλέον, κοιτάζουμε την αυριανή αναμέτρηση για το Κύπελλο».

Μανώλης Σκουλικάρης: (Μακεδόνες Αξιού) «Αν και ξεκινήσαμε καλά τον αγώνα, ατυχήσαμε να έχουμε σε κακή μέρα επιθετικά τις ακραίες μας και δεν μπορούσαμε να πετύχουμε κάτι παραπάνω.

Αν και κοντράραμε σε δύο σετ η Σαντορίνη κέρδισε δίκαια ενώ για μας το κέρδος είναι η παρουσία της Μαριαλένας Παπαδόπουλου που είχε πολύ καλή παρουσία. Τώρα το μυαλό μας στρέφεται στον αγώνα Κυπέλλου».

Με τη γλώσσα των αριθμών

  Τα σετ : 25-23,25-19,25-22

ΑΟ Θήρας (Οικονόμου) Γεωργιάδου, Ζντόβτς, Μεταξά, Όστοϊτς, Βεργίδου, Τερζιτς, Αρτακιανού -λ / Μουντάκη, Τσβέτκοβα, Τσοχατζή, Τσομπανίδου, Παναγιωτίδου.

Μακεδόνες (Σκουλικάρης): Σαγκάρντια, Τοάζι, Καραφουλίδου, Δραγουμάνου, Πολυνοπούλου, Στεφανίδου, Μυρίδου –λ / Τσαγκαράκη, Παπαδοπούλου, Σπανού.