CHALLENGE CUP

Με επιθετικές βλέψεις έρχονται οι «Σουλτάνες»

Με επιθετικές βλέψεις έρχονται οι «Σουλτάνες»

Αισόδοξο, ενόψει του αυριανού πρώτου τελικού του Challenge Cup Γυναικών με τον Ολυμπιακό, ήταν το κλίμα στην αποστολή της τουρκικής Μπούρσα, που αναχώρησε σήμερα το πρωί από την Κωνσταντινούπολη με προορισμό την Ελλάδα, όπου στις 12 θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου στον Πειραιά.

Η ομάδα του Ολλανδού τεχνικού, Γιαν Ντε Μπραντ, που θα βρίσκεται σε λίγες ώρες στην Αθήνα, έρχεται πλήρης και ποντάρει πολλά για την πρόκρισή της, όχι μόνο στην εμπειρία της, αφού είναι η δεύτερη φορά που συμμετέχει σε τελικό της διοργάνωσης μετά την κατάκτηση του τροπαίου το 2015 κόντρα στην ρωσική Ουραλότσκα Εκατέρινμπουργκ, αλλά κυρίως στο γεγονός ότι έχει τον επαναληπτικό στην Προύσα (15/4). Ο α’ τελικός θα διεξαχθεί την Τετάρτη 12/4 στις 19.30 και θα μεταδοθεί μέσω του COSMOTE SPORT 6HD.

“Οι πιθανότητες επιτυχίας είναι μοιρασμένες για τις δύο ομάδες” τόνισε στις δηλώσεις του λίγο πριν πετάξει για την χώρα μας ο τεχνικός της τουρκικής ομάδας και συνέχισε: “Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα στον α’ τελικό, αλλά ακόμη και αν δεν αρκετά καλό, θα παλέψουμε να πάρουμε την πρόκριση στην έδρα μας. Ακόμη και αν χάσουμε στην Ελλάδα, έχουμε την ευκαιρία και για δεύτερο ματς, όπου θα έχουμε πλεονέκτημα μιας και θα πάιξουμε στο “σπίτι” μας. Ο Ολυμπιακός είναι καλή ομάδα. Έπαιξε κόντρα σε δυνατές αντιπάλους και διαθέτει καλές παίκτριες. Είναι πολύ καλός στην άμυνα, αλλά κι εμείς θα τον πιέσουμε παίζοντας επιθετικά” υποστήριξε ο Γιαν Ντε Μπραντ.